Marketa |
| • |
21.9.2008 21:25:41
Jeee Marusko, nahlas to u mne. jsem socialka, vegetarianka a jeste jsem prvni dite [a doufam ze ne posledni] rodila doma s PA ;-)
|
|
|
21.9.2008 21:23:38
Nežerou masou, nepoznaj vtip
Já na nás tu sociálku snad zavolám sama- matka nepříčetná,dítě vzhůru ještě před deseti minutami, ještě že k obědu bylo kuře![]() |
Milada. |
|
|
21.9.2008 21:23:27
Madlo,
LOL. |
kreditka |
|
|
21.9.2008 21:22:25
No tak o tom Holandsku jsem nikde krom tady na rodině nečetla. Po pravdě, se tam rodit nechystám, tak to beru jen jako takovou zajímavost. Pojmy si skutečně nepletu, na lékařích a zdravotních sestrách tu na diskusi nezůstala nit suchá. Jde mi jen o to, že jsou zde rozškatulkováni lékaři (mučitelé rodících žen) a PA (andělé rodících žen)
![]() |
jana38 |
|
21.9.2008 21:17:34
A co teprv vražedná kombinace "roděj doma" a "nežerou maso", tam by si měla sociálka udělat rovnou detašovaný pracoviště
![]() ![]() |
Lenelka |
|
|
21.9.2008 21:12:41
Rodicka neni nepricetna, ja rozhodne nebyla, vnimala jsem sve telo, kontrakce, miminko. Rodicka se muze stat "nepricetnou" v pripade, ze uciti nebezpeci. Ja bych toto nebezpeci citila v bezne ceske porodnici (takove, o jakych jsou casto prispevky zde v diskuzi Kde rodit), proto jsem tam take nerodila. Jenze ja si mohla vybrat. A o to tu jde, o moznost vyberu.
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
21.9.2008 21:10:30
Hm, tak po tomhle už se tvým názorům nedivím ... připomíná mi tu jednu onehdá založenou diskusi, kdy chtěla dotyčná volat sociálku na sousedy, protože mj. děti nebyly v osm v posteli ...
|
|
|
21.9.2008 21:07:47
Kreditko, pozor na formulace- kritizuje se JEDNÁNÍ lékařů a UPOZORŇUJE se na rizika spojená s pobytem v nemocnici. To mi při současné úrovni informovanosti, kterou je zde zhusta možno vidět, přijde docela užitečné. Protože v novinách si přečteš maximálně o tom, že Holandsko je rovinatá země a před každým domem rodičky stojí sanitka s operačním sálem.
|
Lenelka |
|
|
21.9.2008 21:07:09
Marusko! Domaci porod je mezinarodne uznavanou bezpecnou formou porodu, zadne sebeposkozovani! Vazne uz, kdyz se chces tady holedbat znalostmi, tak si je taky nastuduj!
|
Beruška9 |
|
|
21.9.2008 21:04:06
Kreditko, pravdu díš, zrovna tak není dokonalá každá matka a rodička...všichni jsme lidé....
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.