Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
21.9.2008 20:37:56
Pokud tohle opravdu chces,nikdo Ti v tom nebrani. Jinak z toho usuzuji, ze porodni dum ma byt instituce, ktera uzavira celou rodinu do momentu porodu jako ve vezeni?... hmm.. tak jake ze jsou jeho vyhody?
Druhe je k stezovani o privolani socialek( jak tu nekdo psal) a k tomu, ze rodicich doma nesnasi personal. Uz jsme snad dospele, abychom si zbytecne privolovaly konflikty nebo neumely jim rozumne se vyhnout. Tupe a blbe prosazovani svych pravd prochazelo snad jen na skole´, od te doby staci hledat kompromissy, delaji to i politici, aspon je kde se ucit. O nemocniccich uz jsem psala, ze staci tam zajit osobne (zrejme je to tezsi nez je jen na zaklade vlastnich domnenek zahazovat), jen nema smysl uplatnovat vlastni aroganci, se kterou se tady hojne setkavam... S nadstandatdem to bylo i pro jine tady, jen nestiham psat vsem. Jinak taky jsem chtela domu, jenze dokud jsem byla v nemocnici aspon stihla prijet moje mama, ktera mi hodne pomohla pak. |
kreditka |
|
|
21.9.2008 20:37:01
Dobře, člověk tam stráví kratší dobu, ale stejně mu též nikdo nezaručí, že ta uklízečka o které tu bylo psáno něco hadrem neroztahá.
|
kreditka |
|
|
21.9.2008 20:34:35
Záleží v jaké nemocnici chce žena rodit - já jsem se setkala s tím, že velké fakultní nemocnice ragistraci vyžadují, o podolí atd už tu bylo psáno mnohokrát. Já se nikde neregistrovala, do poradny jsem chodila ke svému gynekologovi ještě 3 dny po termínu, žádný předporodní kurz jsem neabsolvovala...no pak jsem jela do nemocnice porodit - nikdo se na mě skrz prsty nedíval. Chce to hledat porodnici, kde se registrace nevyžaduje.
|
Beezi,V+J |
|
|
21.9.2008 20:33:41
Do porodního domu se jezdí pouze porodit, neexistuje tam žádné ležení na šestinedělí. Jedná se o ambulantní porod.
|
kreditka |
|
|
21.9.2008 20:26:41
Chápu že v nemocnici se vyskytuje fůra bacilů, virů a všeho možného, ale co v porodním domě, tam se žádné bacily, viry atd nevyskytují?
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
21.9.2008 20:16:24
A s rodinami vegetariánů sis fakt douám dělala jen srandu ... to už bych rovnou mohla poslat na sousedy že dětem dávají pořád samé maso a málo zeleniny ...
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
21.9.2008 20:14:40
To myslíš vážně? Fakt úplně vážně, že má kdokoli se dozví o žene porodivší doma na ni poslat sociálku? Z důvodu poškozování? Jakého prosím poškozování, když má zcela zdravé dítě, kterému nebylo absolutně ublíženo (na rozdíl od opakovaného úrazu, tak to pochopit dokážu). Nechápu.
|
Maruška a Kaja 16mes. |
| • |
21.9.2008 20:12:16
Jsem rada, ze to dopadlo dobre. Hodne zdravicka! Mela jsem taky bezvydny pristup Na Bulovce. A co by se nedelo... hlavní je aby nasi drobeckove byli zdrave! O nas u porodu nejde, jsme matky, abychom snesli vse a pokud moderni medicina je nam napomocna to je jen dobre. Drzim palecky, aby druhy drobecek byl uplne v pohode a aby tato mederni veda nebyla ani zapotrebi. Hodne stesti!
|
Lusika |
| • |
21.9.2008 20:09:57
Jistě se i v Praze ve velkých porodnicích najdou ochotní lékaři a PA, ale směny se střídají, takže záleží na štěstí. Osobně mě znát budou z poradny, víc snad udělat nemůžu. Uvidíme, co udělá s kvalitou péče množství rodiček. Třeba v kombinaci s pozdním příjezdem do porodnice to bude vlastně výhoda
. Vyrazím co nejpozději, porodní bába nás vyzvedne doma. Bydlíme v podstatě u porodnice. Tak uvidíme. Člověk míní a pan Bůh mění . U prvního jsem to plánovala také tak, nakonec mě hospitalizovali a porod několik dní vyvolávali... Přirozeného na tom nakonec nebylo vůbec nic. Lusika |
kreditka |
|
|
21.9.2008 20:07:36
Nevím o jakém zastrašování se tady pořád mluví, třeba mají lékaři k tomu i jiné důvody, proč nechtějí těmto porodům být přítomni, silně pochybuju že 99 % lékařů se nechává pojišťovnou nebo kým zastrašovat!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.