| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Návrat porodu matkám je nutný

[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 615 [Dalších 575 >>]
22.9.2008 17:06:26
S timto clankem nemohu zcela souhlasit. Myslenka prirozeneho porodu ve spolupraci s porodni asistentkou se mi sice velmi libi, ale z vlastni zkusenosti vidim riziko u porodu doma. Mela jsem naprosto nekomplikovane tehotenstvi (do konce jsem pracovala, vse bylo vyborne, citila jsem se skvele). Moc jsem chtela rodit co nejprirozeneji, nicmene jsem chtela bezpeci porodnice, takze jsem nakontaktovala porodni asistentku. Miminku se ale nechtelo ven v terminu, takze me po tydnu prenaseni (stale jsem se citila skvele) hospitalizovali do porodnice a porod vyvolali. Po 5 hodinach kontrakci zjistili, ze mala je omotana pupecnikem. No a do 15 minut uz byla na svete (samozrejme cisarskym rezem). Pokud bych rodila doma, je otazka, jak by to s malou bylo, jestli by nebyla pridusena nebo jeste neco horsiho. TAkze muj nazor je: prirozeny porod ano, ale v bezpeci porodnice, kde je mozne pri necekane komplikaci okamzity zasah lekare. Clovek opravdu nikdy nevi.
zuzini
22.9.2008 16:08:07
Chceš mi tady namluvit, že lékař porodník studuje celých 5 let porodnictví? :-D:-D:-D
zuzini
22.9.2008 15:24:18
Roztrhaná nehojící se vagína? To spíš po klešťovém porodu, ne? Dík taky nemám zájem
zuzini
22.9.2008 15:20:27
Maruško proč? To jsou rizikové porody, domarodka nechce ohrozit své dítě, myslíš snad že ano?
zuzini
22.9.2008 15:18:06
Můžeš uvést konkrétně, co psaly PA a co ti lékař vyvrátil? To by mě opravdu zajímalo
zuzini
22.9.2008 15:13:26
Na tohle nemám jinou odpověď
zuzini
22.9.2008 15:09:18
To byl s prominutím blbec Rv
zuzini
22.9.2008 14:56:10
Maruško, cituj mi jednu jedinou větu, která tě napadá, Sylva snad s tebou mluví slušně a snaží se ti všechno vysvětlit
zuzini
22.9.2008 14:53:24
Promiň, ale nechtěla by sis o daném tématu něco přečíst, příjde mi, že vůbec nevíš o čem je řeč. A teď Ti tady Sylva vysvětlila, že možnost volby není a ty tvrdíš, že je????~g~
zuzini
22.9.2008 14:48:46
To snad nemyslíš vážně? A vjakou to dobu bych měla do Německa jet? Dva týdny před porodem nebo dřív? S partnerem odvádíme zdravotní pojišťovně nemalé peníze, ale měla bych si zajet do zahraničí porodit? Já osobně bych na to neměla finance, mám snad právo porodit podle svých představ v zemi, které odvádím nemalé peníze, nebo snad ne?
[<<Předchozích 30] Příspěvky 3140 z 615 [Dalších 575 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.