Kamil |
| • |
22.9.2008 14:48:41
Diskusi na toto tema sem take rozjel na mem oblibenem webu zde
http://www.ptejse.cz/Question.aspx?title=Co_si_myslíte_o_porodu_doma?&subcategory=174&category=164&AskID=1274 |
Kamil |
| • |
22.9.2008 14:46:49
Diskusi na toto tema sem take rozjel na mem oblibenem webu zde
http://www.ptejse.cz/Question.aspx?title=Co_si_myslíte_o_porodu_doma?&subcategory=174&category=164&AskID=1274 |
|
|
22.9.2008 14:38:20
Lékaře nudí jen tak postávat, tak dělají zbytečné zákroky....
Nj, ale jestli jsi všimla, tak tohle nejsou slova "odpůrců lékařů", to řekl LÉKAŘ. Byl tu i jmenován a vzhledem k tomu, že české porodnictví sleduji už cca 8 let, tak tě můžu ujistit, že není jediný, podobná slova za tu dobu padala i od jiných lékařů (jako že oni přeci nemůžou jenom tak stát a koukat na rodící ženu, že to by potom u porodu vůbec nemuseli být) Pokud s dotyčným lékařem nesouhlasíš, tak tady útočíš do nesprávných lidí |
kreditka |
|
|
22.9.2008 13:38:25
Taky si říkám jak je možné, že naše generace přežila všechny ty útrapy ze strany lékařů a ty zamořené nemocnice plné bakterií a kdoví čeho všeho
![]() |
kreditka |
|
|
22.9.2008 13:35:44
Taky si říkám jak je možné, že naše generace přežila všechny ty útrapy ze strany lékařů a ty zamořené nemocnice plné bakterií a kdoví čeho všeho
![]() |
kreditka |
|
|
22.9.2008 13:08:42
No porodní asistentka může přijít při maléru o registraci a lékař o licenci v tom jsou na tom úplně stejně.
|
kreditka |
|
|
22.9.2008 12:43:27
Tak napsala jsem tyto slova, protože některé příspěvky tak zavání. Např. Lékaře nudí jen tak postávat, tak dělají zbytečné zákroky....proč se tady plošně obviňují lékaři? Něco jiného by bylo napsat ten a ten lékař mi provedl to a to, a ne sypat do jednoho pytle lékaře z celé ČR
|
|
|
22.9.2008 12:35:24
ano porodní asistentka v tomto vychází s čistým štítem, protože fakticky funguje u porodu jako dozor, když je problém šup s rodičkou do špitálu, tam ať si to ti krvežízniví doktoři dodělají!
Kreditko, jenže slova o "čistém štítu" nebo "krvežíznivých doktorech" jsou tvoje slova ;o) Ve skutečnosti je to tak v pořádku - PAtka při porodu "dozoruje" a poskytuje ošetřovatelkou péči a když je problém, předává ženu lékaři. Však tak je to v pořádku, z hlediska dělby práce mezi profesemi (a s ohledem na vzdělání obou profesí, které je každé zaměřené na něco jiného) Však co by taky měl lékař dělat s bezproblémovou rodičkou, pokud na ní nehodlá provádět žádné zbytečné zásahy |
kreditka |
|
|
22.9.2008 12:32:25
Z toho mám taky trochu obavy, dobrá snaha snadno přeroste do extremismu
![]() |
kreditka |
|
|
22.9.2008 12:29:42
Z toho mám taky trochu obavy, dobrá snaha snadno přeroste do extremimu
![]() |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.