Milada.  | 
| 
 | 
 22.9.2008 8:26:00 
ViktorieC, 
vidíš a moje babička rodila první dítě v porodnici. A druhé úplně s klidem doma, neboť jí její porodní bába nebo jak se to jmenovalo v pohodě tvrdila, že to doma zvládne. A opravdu bylo vše v pohodě. Že se porod v porodnici často zpomalí a pak jsou třeba potřeba i ty kleště, jak jsi psala Ty, už jsem četla i já, jako laik, asi 100x a věřím tomu.  | 
Milada.  | 
| 
 | 
 22.9.2008 8:24:38 
Viktori, 
jo a holkám, co doma rodily v manželské posteli je zase podsouváno, že jejich manžel bude mít problémy se sexem. Ostatně i Ty jsi zde napsala něco podobnýho, že? To je fakt debata ![]()  | 
Mlada  | 
| 
 | 
 22.9.2008 8:21:33 
Babsi a všimla sis, že je to článek matek, které prostě vidí situaci v porodnictví jinýma očima než ty? To není článek porodních asistentek. K tomu, abych měla na porodnictví názor, mi opravdu stačí zajímat se --- podpořeno důvodem, že jsem žena, chci mít-mám děti, tedy chci rodit, rodila jsem. Na výchovu dítěte také nepotřebuješ pedagogické vzdělání. 
 | 
ViktorieC  | 
| 
 | 
 22.9.2008 8:18:47 
Presne informace o SC tvrdila Ivana Konigsmarkova v reportazi Aktualne.cz z Tydne respektu k porodu. Predpokladam, ze ona je neco jako guru PA. 
 | 
cizinka1  | 
| 
 22.9.2008 8:18:34 
kreditko, to ne, je tam take zvysene riziko. Jen s tim, ze tam se rodi o hodne mene deti, a ten den tam potkam 2 PA, a budu jednu z nich potkavat dale u sebe doma, a nikoho vic.  
 | 
Milada.  | 
| 
 | 
 22.9.2008 8:17:49 
Maruško, 
já věděla, že se chytneš :- ) ) ) )  | 
MarkétaP + 4 dcerky  | 
| 
 | 
 22.9.2008 8:16:02 
Viktorie, nechápu, co tady diskutérkám podsouváš, o nějakých energiích a CS tu nepadlo ani slovo. Zdá se, že sdílíš obecně oblíbenou představu ženy rodící doba, resp. podle svých představ, jako dlouhovlásky v batikované sukni, která medituje v lesích a objímá stromy :))) 
 | 
Líza  | 
| 
 | 
 22.9.2008 8:15:44 
Obě moje donošené zdravé nepřidušené děti s Apgarem 10-10-10 do inkubátoru okamžitě nacpali... 
 | 
| 
 | 
 22.9.2008 8:15:08 
ViktorieC, pokud toto tady doopravdy čteš, tak jsi čtenářsky negramotná, chybí ti dovednost porozumět psanému textu.  
 | 
Líza  | 
| 
 | 
 22.9.2008 8:14:36 
Ošetřovatelka není porodní asistentka, porodní asistentka není člověk, který chodil rok na přednášky. 
Medicína se nestuduje 5 let.  | 
Povídání o bylinkáchChrudim  
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou  
Vítání sv. MartinaBlansko  
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  
Vánoční trhy v KuksuTrutnov  Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.