| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Návrat porodu matkám je nutný

[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 615 [Dalších 525 >>]
22.9.2008 7:35:16
Jako automaticke jsem to nebrala, jak uz jsem tu psla, byla jsem na porodnici 1-1,5 mesice pred porodem, kde jsem vsechno vyzvidala ohledne neho, podminek, dokonce koukala na pokoje.

No a jsme zpátky u podstaty věci. Mně prostě fakt vadí, že si musíme předem zjišťovat, jestli jsou nebo nejsou v nemocnici ochotni dodržovat zákony TOHLE bych považovala za naprostou samozřejmost a pokud to samozřejmost není, tak je něco špatně.
22.9.2008 7:27:46
Proč? Znám i prvorodičky, které rodily doma a byly spokojené
22.9.2008 7:24:56
A i proto je ta demonstrace ;o)
22.9.2008 7:24:37
Takže souhlasíš s tím, že jsou diskriminovány, když a apriori předpokládáš, že potřebují speciální právní vzdělání, aby získali povolení k výkonu své profese. Děkuji za potvrzení, i já si to myslím.
22.9.2008 7:19:19
Maruško, a kdopak se chce vracet do dob prababiček? A jak roztrhaná a nehojící se vagina souvisí s rozšířením možností porodní volby?
Maruška a Kaja 16mes.
  • 
22.9.2008 1:48:12
Jako automaticke jsem to nebrala, jak uz jsem tu psla, byla jsem na porodnici 1-1,5 mesice pred porodem, kde jsem vsechno vyzvidala ohledne neho, podminek, dokonce koukala na pokoje.
22.9.2008 1:45:25
Proč chceš za každou cenu někoho "chránit" i proti jeho vůli?

Tebe rodit doma ani v porodním domě nikdo nenutí a ani nutit nebude. To by mělo být pro Tebe rozhodující.

A i kdyby nakrásně někdo rodil doma a měl z toho následky, o kterých píšeš, typu vytahaná pochva a manželův odpor (ponechme stranou, že to jsou IMHO pěkné hovadiny), nebyla by to jen a jen jeho věc a Tvoje zbytečná starost?
Maruška a Kaja 16mes.
  • 
22.9.2008 1:41:12
Mila, Miladko! Je mi Te docela lito, jelikoz zrejme Tvuj manzel nebo partner byl v dobe Tveho domaciho porodu v hospode. Ale kazdy to tak nema. Muj manzel byl u meho porodu v tak zavrhovane nemocnici, kde plne obhajil veskera ma prava. Jo, prekvapko nema zadne problemy trebas na rozdil od jinych...
Maruška a Kaja 16mes.
  • 
22.9.2008 1:36:03
To vis, ze ne. My tu prece obchodujeme s lepsimi detma asi... Nebo lepsimi pocity mamy bez ohledu na rizika deti, ze?
Maruška a Kaja 16mes.
  • 
22.9.2008 1:34:17
JJ.. deti s erodi stejne, jeste tak rodte doma koncem panevnim nebo dvojcata i vecercata! :-D
[<<Předchozích 80] Příspěvky 8190 z 615 [Dalších 525 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.