zuni |
|
|
9.1.2009 10:28:54
"Příspěvků je na internetu mraky."
ano, zrovna teď jsem si četla komunikaci jedé rodičky, co má podle slov primáře extrémní požadavky, to znamená že nechce třeba ten klysýr, oxytocin, a je toho víc, nechci tu někoho kompromitovat. Komunikace připomíná boj s větrnými mlýny a řekněme komunikačně slabší povahy (třeba já) by se o toto určitě hádat nechtěly. Proč se hádat, když o pár km dál je to zcela normální, ne extrémní??? |
|
|
9.1.2009 10:28:47
TAkže "cimprlich" jsou všichni na západ či sever od našich hranic
? Zajímavý... |
2 sluníčka |
|
|
9.1.2009 10:28:44
Nevím, jestli Ctirad Oráč je jméno pravé, či smyšlené. Každopádně doporučuji jméno změnit na nějaké "nekomunistické" a cize znějící a pak ze z republiky vystěhovat na nějaký ten "západ", kde je vše báječné, moderní a kde vám je splněno vše, co vám kouká z očí aniž by jste si o to mueli říkat.
Článek jsem nedočetla, páč mě vytočil! Rodila jsem 2x, naprosto normálně, v klidu a s příjemným personálem. Neplatila jsem ani korunu. Porod mi příjde naprosto normální věc a opravdu nechápu tady ty "vybíravce" porodnic, co slyšejí něco nepěkného na danou porodnici, neověří si to osobně a pak raději utečou za hranice a kritizují. Ale možná je pani Oráčová hysterka, nebo nóbl panička, že jí jiná porodnice, jak Vrchlabí nevoní. |
Grainne |
|
|
9.1.2009 10:28:10
Deniso, zase nemůžeš rodit tak často, abys mohla postupně udělat vzorek z českého porodnictví.
To by bylo poněkud problematické, je to pořád o pocitech a získaných informacích, protože vlastní informace pokusně v tomto případě prostě získat nelze. To je spíš úsměvné. |
Ivča |
| • |
9.1.2009 10:25:06
S tím souhlasím, i já se za ně stydím. Bohužel v Praze v metru zase zažiju, kdy na sebe na celý vagón pokřikují Němci jako by patřilo jen jim a strkají do sebe. Všude je něco, žádný stát nemá jen dobré nebo špatné lidi.
|
DENISA |
| • |
9.1.2009 10:23:01
Souhlas Spendliku..... Ja take rodila v zahranici, ne ze bych chtela, proste jsem tam tou dobou zila. Porod byl bezva, ale abych tady psala, ze vse v US je uzasne, kdezto v CR vse stoji za h...o, to bych si opravdu netroufla. Za prve z CR zkusenost nemam, za druhe neverim, ze zrusenim Vrchlabi uz neexistuje jedine dobre misto k porodu v CR a za treti nic neni cerne nebo bile a problemy neexistuji jen v CR. Autorova manzelka zkusenost s CR porodnictvim udelala, byla kladna, ale on postavil hanlivou stranku clanku na "lidi rikali, lidi napsali". Asi bych se nedivila jeho postoji po nejake spatne zkusenosti s ceskym porodnictvim, ale takhle.....
|
vlad. |
| • |
9.1.2009 10:22:50
Nechápu zde agresivně vystupující ženy. Pokud byli s porodem spokojeni a bylo to v pohodě, je to přece super. A když vám vyhovují podmínky českého porodnictví, taky dobře. Jako zdravotník si ovšem myslím, že poměry v českém porodnictví se za 20 let příliš nezměnily - nemluvím o odborných kvalitách, ale o přístupu, což je jistě nedílnou součástí péče.
|
Grainne |
|
|
9.1.2009 10:22:27
Ivčo, on je problém sliby - chyby. Před porodem při osobní návštěvě slibují modré z nebe a porod sám se stane soubojem kdo z koho, protože se ukáže, že slíbené zdaleka neznamená samozřejmé, na místě navíc není personál který sliboval atd.
Tedy, jak píšu, je to dílem náhody a ne každý je v tomto případě dítkem štěstěny, navíc štěstí těžko zakalkuluješ do porodního plánu. Ten článek je, řekla bych, sázka na jistotu. Smutné, ale je to tak. |
Ivča |
| • |
9.1.2009 10:21:45
Jak vidno - stačí, pořád je jich tu hodně. Takže to asi nebude impulz, který by porodnice pošťouchl.
|
zuni |
|
|
9.1.2009 10:21:10
"jenom myslím, že je potřeba učit doktory a sestřičky "
Hele, v době porodu nikoho nic učit nehodlám ![]() ![]() |
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.