| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 1070] Příspěvky 10711075 z 1075 
Eva
  • 
9.1.2009 9:38:34
POdle mého názoru se povýšenecky vysmíváte jak jsme tu hloupí a zaostalí....Vidíte to moc černobíle.
vendyna (Janinka + Alenka)
9.1.2009 9:37:13
Souhlas, že Česko není civilizovaný svět??? TSSS. Pro mě jsou směrodatné statistiky úmrtí dětí. Ale někdo je holt moc cimrplich,no.Jsem tolerantní, chápu, že někdo holt něco nechce (například to očkování TBC), ale očerňovat celé porodnictví v ČR? Při porodu jsem rozhodně nemyslela na to, jestli lékařka svýma rukama nedělá zároveň potraty, měla jsem jiné starosti. Přeju rodičům i prckovi vše nej. Jsem zvědavá jak se vypořádají s českým školstvím, až jim prcek povyroste, jestli budou všechno řešit tak radikálně, tak asi emigrujou, ne?~t~~t~~t~
pinguinaa
9.1.2009 9:35:10
Děkuji za skvělý článek. Bohužel se zdá, že cesta k takovému porodu u nás, je ještě příliš dlouhá...
9.1.2009 9:33:09
k tématům o porodech nepřispívám (svobodná, bezdětná, mladá, blbá...) ale tady mi to nedá.
Respektuji ženy, co se rozhodnou rodit doma, v porodních domech, třeba i v tom zahraničí, nicméně tady se mi hodně nelíbí celá atmosféra článku - to jak autor neustále ironizuje, jak se dělá na výši apod. Opravdu by nestačilo ,,nelíbily se nám zdejší podmínky...jeli jsme jinam. A tam to bylo skvělé atd, atd.).
K některým věcem v Čechách občas bývám dost kritická, ale mám pocit, že se dá kritika vyjádřit normálnějším způsobem - takhle autor zesměšňuje sám sebe.
Ale k obsahu samotnému jinak nemám komentář, ať se lidé rozhodnou, jak chtějí.
Ivča
  • 
9.1.2009 9:27:32
Myslím, že trochu přeháníte. Píšete, že jste se rozhodli rodit v cizině na základě nepěkných článků a zkušeností vašich známých z českých porodnic. Na druhou stranu je tu kupa lidí, kteří mají hezké zkušenosti, ty jste opominul, budiž, ale taky si myslím, že nemáte dostatek informací. Ať už o českých porodnicích (některé informace jsou zcestné), nebo o porodech tady doma a hážete všechny do jednoho pytle.
A kráva z Rakouska "deep comunism" tady asi dlouho nebyla, neboť úroveň porodnictví v osmdesátých letech a nyní je značně rozdílná, byť asi nedosahuje úrovně jiných zemí. Ale nelze vše změnit ze dne na den.
Máte právo se rozhodnout, kde rodit, ale nelíbí se mi Vaše všeobecné plivání na české porodnice. Neříkám, není to všude růžové, ale určitě si toto opovrhování nezaslouží všechny porodnice.
[<<Předchozích 1070] Příspěvky 10711075 z 1075 

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.