|
|
12.1.2009 0:16:19
Holky, jak to, že neni novorozenec špinavej, když do tý plodovky čůrá
Jó, Libiku, kdyby jenom čůrá... on to i v průběhu těhotenství pije |
|
|
12.1.2009 0:14:40
Tak moje všecka mimi se v teplé vodě dokonale vyprděla a vůbec z ní dávala najevo blaženost od prvního dne. Proč jim to nedopřát, ne?
|
|
|
12.1.2009 0:12:29
Asi jo, porodnicový porod strýce absolvovala moje babča řidicí učitelka zhruba v těch letech,a to tak, že se nechala bryčkou odvézt na nádraží, vlakem pak dorazila do krajského města, pěšky do fakultky, kde povila, aby se jí pak holky na vsi smály, že je moc hógo fógo.
a co nadělá s tím pohodlím |
|
|
12.1.2009 0:11:37
tak môj malý šiel rovno do inkubátora na 30 dní, takže si neviem predstaviť, že by tam šiel neumytý
![]() |
Mickey16 |
|
|
12.1.2009 0:08:58
Já třeba koupala poprvé až po ukončeným šestinedělí -do tý doby jsem maximálně opláchla vodou zadek, když se pokadil, nebo mu opláchla xichtík když se poblil (což bylo dost často), ale celý mimi jsem koupala až po 6ti týdnech. Nesmrděl, špinavej nebyl, a měl úžasnou sametově jemnou kůži, ještě se mi po tom stýská
![]() |
|
|
12.1.2009 0:04:47
otec môjho dieťaťa (tiež ročník 1956) bol z neviem akej várky, ale onoho času asi bol v móde pôrod doma, pretože on sa narodil v ich dome... a predpokladám, že skorotchýně ho umyla, ona je taká "hodně čistotná"
![]() |
|
|
12.1.2009 0:04:10
Mono, myslím, že jsi velmi výstižně shrnula debatu
![]() |
Cow :-) |
|
|
12.1.2009 0:03:31
a jdu spát, píšu jak hotenton, za to může ta sladká griotka
![]() |
|
|
12.1.2009 0:02:41
Ne to se věřilo, že lze poručit větru dešti, imperialista, že číhá na německé straně Javoru a také, že mázek je něco jako neopren
![]() |
Cow :-) |
|
|
12.1.2009 0:01:35
kočíčko, co jsem to chtěla..jo, ono se to od totáče krok za krokem pomalu mění...to zase jo.
Jeden problém je taky v penězích a vybavenosti. Další v tom, že hosně musí změnit prsonál....to není tak drahé...dobrá staniční a vrchní, oddělenský lékař, který nepřemýšlí spátečnicky....chodit na ty správné semináře, konference...to se dá udělat celkem slušnou muziku za málo peněz. Jak třeba může nadřízená PA Ivany dovolit, aby klidně říkala svým klientkám holčiny??? To je jen příklad. Jo, mázek voda z novorozence nedostane. S olejem je to lepší Netřeba to dělat hned a násilně.Jo, ale zkalená plodovka fakt není na nic dobrého. Tam bych s ošetřením neváhala a pak zpátky k mamince, kam patří. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.