| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 1075 [Dalších 905 >>]
11.1.2009 22:09:56
NAPROSTO SOUHLASÍM.RODILA JSEM V PRŽŠKÉ PORODNICI A MUSIM ŘÍCT,ŽE JSEM MĚLA KRÁSNÝ POROD,RYCHLÝ,BEZ NÁSTŘIHU,PRKTICKY MNE TÉMĚŘ ODRODILA PORODNÍ ASISTENTKA,VELMI PŘÍJEMNÁ MLADÁ A MILÁ SLEČNA,PORONÍK BYL TAKÉ FAJN,MOC JSME SI TO S PŘÍTELEM UŽILI,PO TÉ CO SE SYN NARODIL POLOŽILA HO SESTŘIČKA NA MĚ A PO CHVÍLI ŠEL PŘÍTEL SE SESTŘIČKOU MALÝHO ZVÁŽIT,ZMĚŘIT ATD.NETRVALO DLOUHO A UŽ MI PŘÍTEL OPĚT NESL NAŠ UZLÍČEK,ALE TENTOKRÁT V ZAVINOVAČCE.CHVÍLI JSME SE JESTĚ KOCHALI,PAK MALÝHO ODNESLI,PŘÍTEL ŠEL DO PRÁCE,MĚ DONESLI SESTŘIČKY SNÍDANI NA PORODNÍ SÁL A PAK ME POMOHLI PŘEMÍSTIT NA POKOJ.TAM JSEM SE OSPRCHOVALA,TROCHU SI ZDŘÍMLA A PAK JSEM POPROSILA SESTŘIČKU O MEHO CHLAPEČKA.DO PUL HODINY MI BYL DONEŠEN.NEMYSLIM SI,ŽE BY TO BYLO NĚJAK DRASTICKÉ.VŠICHNI BYLI MILÝ A VŠEM MÝM PŘÁNÍM VYHOVĚLI A DÍKY SUPER SPOLUBYDLÍCÍM,UTEKLI TY ČTYŘI DNY V PORODNICI JAKO VODA.DĚKUJI VŠEM.PS:NĚKDO JE ASI MOC PŘECITLIVĚLÝ A VÝMLOUVÁ SE NA ŠPATNÉ ČESKÉ PORODNICE.
Líza
11.1.2009 18:58:13
ÚPMD, 2004, nezažila jsem to já, ale osoba mně poměrně blízká.
Dana, dvě děti
  • 
11.1.2009 18:56:26
Co prosím?! Zažila jsem to v narkóze a stačilo mi.
kreditka
11.1.2009 18:52:50
Píšu jen ty své zkušenosti Beezi psala o tom, co by se dělo, kdyby tam někdo chtěl ambu porod a tak jsem reagovala, jinak pokud někde za toto dělají sankce tak to rozhodně nikomu neprospěje.
11.1.2009 18:47:41
Kreditko,ale ne...mě vůbec nejde o to,jak to šlape tam u vás.
Nikde nemůžou vyžadovat kontakt na pediatra,respektive hrozit sankcemi,když ho neuvedeš...ale je hezký počin,když tohle nabídnou...

A jako zamyšlení...i když porodnice nemá právo trvat na tom,že dítě propustí jen oproti "dohodnutému pediatrovi",tak by se klidně mohli zeptat a nabídnout svého,pokud by matka neměla (blbě se shání,i to je překážka jinak legálního domaporodu a ambuporodu)...

Jakákoliv porodnice...
kreditka
11.1.2009 18:46:57
S tím s tebou naprosto souhlasím~R^~R^

Ambulantní porody tady navíc skutečně chybí s tím mají problém hlavně matky, které nemají např. hlídání pro starší dítě. Navíc pokud je matka po lehkém porodu a vše je ok a zdravé je i dítě nevidím důvod proč je tam držet když nechtějí - hlavně u matek zkušených, které mají péče o dítě v malíku.
kreditka
11.1.2009 18:37:12
To by ses tam musela zeptat jak je to s ambulantními porody, ale před 15 měsíci je neposkytovaly a myslím, že se to nezměnilo. Jinak se tam říkalo, že už se tam stalo, že odešla rodička 24 hodin po porodu s dítětem dom na revers, ale jestli je to pravda nevím...Jak se porodnice zachovala taky nevím, třeba i nijak , nebudu to rozebírat byla to jen nepodložená historka z chodeb porodnice
11.1.2009 18:31:21
Kreditko jasně,tohle je opravdu fajn...ale zase,když tohle udělá "vaše" porodnice,tak proč to třeba nenabídne i ta,odkud odcházíš dřív...
Prostě: "je potřeba,aby miminko "hlídal" pediatr/PLDD,pokud takového nemáte,můžete přijít sem"
(myslím,že je to určitě civilizovanější,než nezákoně matku udat sociálce a PČR)
kreditka
11.1.2009 18:22:05
To máš pravdu, v zákoně to určitě není, jinak bych těžko podepisovala souhlas s kontaktováním lékařky
kreditka
11.1.2009 18:20:21
Nesetkala jsem se tam s případem, že by dělali problémy, jestli se tak někdy stalo to nevím. Fakt je ten, že jsem podepisovala lejstro, že souhlasím, že budou kontaktovat naši pediatričku o našem propuštění, což skutečně udělali, protože když jsem lékařce volala aby se u nás stavila malou zkontrolovat (za špatného počasí, či přání rodičů jezdí do domácnosti) tak už věděla dopředu že jsme doma.
Jen dodám, že "spolubydlící" porodnice pomohla, neměla nikoho kdo by ji pediatra za pobytu v porodnici sehnal a neměla tušení, že se toto zařizuje většinou před porodem
[<<Předchozích 160] Příspěvky 161170 z 1075 [Dalších 905 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.