Grainne |
|
|
11.1.2009 16:48:26
Pardon, já myslela, že ta miminka porodily jejich vlastní matky.
Vcelku mi nevadí ten postoj, kdy je medicínsky vedený porod považovám za to nejlepší na světě, proč ne. Dost mi vadí situace, kdy je člověk, který tento většinový postoj nezastává, vydírán a zastrašován přesně těmi výhrůžkami, které jste použila ve své argumentaci. Přečtěte si pozorně, co jste vlastně napsala. Nenapadla jsem vás, jen jsem napsala, že bych se vám v takové citlivé situaci, jako je porod, nechtěla dostat do rukou. A děkuji, opravdu ne. |
Ivana-porodní asistentka |
| • |
11.1.2009 16:47:17
Mám 2 děti ,35 syn a 33 dcera,pak 5 vnoučat a když jsem pracovala asi 15 let na PS ,tak jsem porody nepočítala...nevím,ale dnes obdivuji porodní asistentky na porodním sále,protože se rodí i 22 dětí denně(tedy u mě v práci)
|
| • |
11.1.2009 16:43:11
Odpověděla jsem Vám včera,asi jste to přehlídla.Nevím,kde jste rodila,ale pokud jste měla RPT.II-III st.pak je možné,že jste nebyla šitá vstřebatelným stehe.Záleží na tom,jaké poranění máte.Po porodu se může stát,že se Vicryl víc utáhne a pak,pokud je nepříjemný pocit u ženy,může se přestříhnout a vyndat.Ale na přání maminky.To občas dělám.
|
|
|
11.1.2009 16:42:55
Jo, ty maminky tam byly jen tak pro ozdobu...
![]() ![]() ![]() MMCH, pokud bych si ještě pořizovala další dítě, měla bych možnost se do Podolí dostat i bez registrace. Když ale vidím, co tam pracuje za lidi, rozhodně o tom už uvažovat nebudu. ![]() |
Líza |
|
|
11.1.2009 16:41:54
Milado
![]() Ivano, kolik máš dětí, že je to dosti? Ráda bych tě ujistila, že děti tvých pacientek rodily jejich matky, ne ty. |
Milada. |
|
|
11.1.2009 16:40:46
Ivano,
Já za svůj život porodila dosti miminek ![]() |
kreditka |
|
|
11.1.2009 16:38:49
Hm, jenže každej není tak odolnej, aby na něm nebylo absolutně znát, že má osobní problémy, neznamená to, že o těch problémech bude mluvit, ale určitě nebude právě happy
|
| • |
11.1.2009 16:38:11
Paní Grainne,prosím nenapadat.Pro mě za mě si roďte třeba zavěšená na větvi,bez pomoci lékařů ,za asistence celé rodiny,je to pouze Vaše věc,ale nedává Vám nárok nikoho napadat.Já za svůj život porodila dosti miminek a dnes už jsou z nich maminky a příjdou za mnou s maminkou na radu.Nikdy nikomu nevnucuji svůj názor.Ale ani nemusím mít stejný názor,jako Vy.Prosím,vynechejte mě.Já to nemám od Grainne zapotřebí...Hlavně to chce udržet si SLUŠNOST A POHODU.
|
|
|
11.1.2009 16:33:27
Ivano,musím vám odporovat...v r. 2004 jsem měla díky nástřihu rozsáhlé poranění hráze,vnitřní vrstvu šili vštřebatelně,vnější klasikou,před odchodem z porodnice mi vyndavali stehy.
V roce 2005 jsem měla natržení labií,šitá prý vstřebatelným,po 3 týdnech nepohodlí (prostě to tam píchalo a dráždilo až k zánětu) jsem byla na vyndání stehů... Pokaždé v jiné porodnici a nebylo to na začátku minulého století (jsem sice starší rodička,ale ne tolik )Bohužel,nemohu ani souhlasit s tím,že by některé porodnice zely prázdnotou,v dnešní době to prostě není možné,stejně tak je jen teoretická možnost si díky časným registracím (a nejistotě přijetí i přes registraci) vybrat porodnici... Navíc (a protože jste se neozvala,tak přepokládám že ani u vás ta možnost není) neexistuje možnost si naplánovat porod s konkrétní PA (a to ani jako placený nadstandart),takže to eliminuje už tak úzký výběr porodnic pro rodičku,která chce porodit řekněmě trochu jinak... |
| • |
11.1.2009 16:31:46
V roce 2005 to bylo 1,25 promile,a stále to klesá,a to se počítá i s dítětem s porodní váhou 500g
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.