Cow :-) |
|
|
10.1.2009 22:44:29
třeba budeme brzo "civilizovaná země", kde má každý svého psychologa...včetně.
|
Grainne |
|
|
10.1.2009 22:44:23
Kreditko, ale to je přesně velice necivilizovaný mrav.
Neočekávám ani ten opačný extrém být neustále happy, ale skutečně není nutné vytroubit do celého širého světa svoje trable. Dokonce bych řekla, že je to součást znalosti společenského chování, úplně stejně, jako pozdrav a vhodné oslovení. |
kreditka |
|
|
10.1.2009 22:40:42
Hold jiný kraj jiný mrav
![]() |
Grainne |
|
|
10.1.2009 22:40:42
Ještě jsem chtěla dodat, že soukromá PA si takovou neprofesionalitu může dovolit stěží, nikdo ji nebude krýt a pokud by její chování bylo neprofesionální v jakémkoliv směru, může si o výdělku nechat jenom zdát.
Vzhledem k počty domácích porodů bych předpokládala, že něco takového se neutají. |
Cow :-) |
|
|
10.1.2009 22:39:39
strašný překlep
![]() |
kreditka |
|
|
10.1.2009 22:39:22
Třeba to jednou využiju, chci teď odložit Trivivac (doufám že jsem to napsala správně myslím vakcínu na spalničky, zarděnky a příušnice) holka je teď pořád nastydlá a když už není tak se to vozí po mě nebo někom jiném z rodiny, tak snad budu mít úspěch, v každém případě se na ty stránky juknu
Představovala bych si tak konec dubna aby bylo tepleji ale ne zas tak moc, no uvidíme jak skloubím s pediatričkou termíny, aby se nám to s něčím netlouklo. Jinak dodám, že dítě jsem nechala naočkovat v porodnici i proto, že manžel dělá ve fabrice s cizinci, kteří nemají právě nejlepší hygienické návyky a lékařskou prohlídkou proletěly nejspíš tryskáčem - kolikrát už měl manžel strach že něco chytil ![]() |
zdravotnice porodnicodomorodka |
|
|
10.1.2009 22:37:36
Grannie, pravdu díš, ani možná nevíš, jak obrovskou!
|
Grainne |
|
|
10.1.2009 22:36:23
Kreditko, právě to je tak trochu to české specifikum, místo abychom zašli k psychoanalytikovi, máme velice nepříjemný zvyk se o své trable "podělit" se svým okolím.
Neděje se to bohužel jenom v běžných mezilidských vztazích, ale i v pracovních, Je to naprosto neprofesionální a nepřijatelné. V Čechách je to víceméně tolerováno. Mnohdy i spolupracovníci následně "žehlí" situaci:"Víte, kolegyně má problémy..." Netvrdím, že se to v jiné zemi stát nemůže, ale vzhledem k tomu, že to není tolerováno a je to považováno za nerpřijatelné, pravděpodobnost je mnohem, mnohem nižží. V tomhle ohůledu jsme opravdu velice nekultivovaní, zdravotníky nevyjímaje. |
|
|
10.1.2009 22:34:45
Kreditko, jelikož soukromé PA, většinou procházejí supervizí, protože pracují samy, takže mají větší ochotu a touhu konzultovat mezi sebou svoje pracovní postoje a tím, že pracují samy, tak mají menší šanci nabýt rutinní a nezdravé postoje ke klientům, tak mám se soukromou Pa celkově větší šanci na profesionálnější zacházení...
|
|
|
10.1.2009 22:32:34
Belatrix, jestli myslíš můj obvyklý překlep zdravotnická p.če, tak ten mám moc a moc ráda, jednou se mi dostal i do dosti oficiálního dokumentu, kde jsem napslaa že někdo zůstává v p.či psychiatra...pobavila jsem tím celou soudní síň
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.