kreditka |
|
|
10.1.2009 22:29:57
100 % jistotu ale nemáš nikdy, je fakt, že se soukromou PA máš větší pravděpodobnost, že bude profesionální a navíc budeš mít čas ji poznat, ale nikdy ti nikdo nezaručí, že právě v den D bude profesionální třeba z osobních důvodů.
|
Belatrix+A(10/09)+J(09/11) |
|
|
10.1.2009 22:27:43
Frído, na co že to mají být připravené? Sorry, ale tak hezký překlep jsem nemohla jen tak přejít
![]() |
|
|
10.1.2009 22:24:16
Špendlíku, souhlasím s každým slovem, které jsi napsala. Cítím to stejně.
|
kreditka |
|
|
10.1.2009 22:17:27
Díky za info, opravdu jsem to nevěděla do jakého týdne života dítěte má být očkováno, je fakt, že se mě v porodnici ptali na očkování na příjmu a já jsem s tím problém neměla.
|
kreditka |
|
|
10.1.2009 22:15:05
To je smutné, ale na jednu stranu porodnice chápu, leda že by postavily vedle porodnice velké cirkusové šapitó a posílaly rodičky při přeplněnosti tam. U nás v "okreskách" je stop stav otázka většinou několika hodin a to se tady žádné registrace nedělají, prostě přijdeš na příjem a odrodíš. V tom dávám za pravdu zastánkyním porodních domů a ambulantních porodů tím by se situace třeba v Praze dost zlepšila
|
jana38 |
|
10.1.2009 22:13:12
kreditko, podle zákona je očkování proti TBC prováděno mezi 3.dnem a 6ti týdny života dítěte.
|
zdravotnice porodnicodomorodka |
|
|
10.1.2009 22:11:54
Kreditko, tak fajn, sorry. Kdyby ses chtěla dozvědět, jak je to s tím, když se rodiče chtějí o očkování zajímat a chtějí vztí odpovědnost do svých rukou, tak velmi zajímavé jsou stránky www.rozalio.cz
jinak máš pravdu, v porodnicích, jsou většinou očkovány plošně, což není moc dobré, obzvláště v situaci, když i pneumologická společnost chce od plošného očkování tbc odstoupit. Odklad by měl být dostačující, že si rodiče sami zajistí očkování na kalmetizační stanici a informují o tom v porodnici. Kdybys chtěla očkování tbc odložit. Hodně zdaru! |
|
|
10.1.2009 22:10:53
No,konkrétně co se týká Podolí,atk tam je lepší si cokoliv dojednat snad ještě před otěhotněním...už registrují těhotné v 7tt
![]() |
|
|
10.1.2009 22:10:29
Kreditko, co myslíš tím sesypáním? Ivana přece sama říkala že není problém se dohodnout. Tak jsme se jí znažily vysvětlit, že i když to ona jistě myslí dobře, tak konzument její péče z toho nemusí být zrovna odvázaný
. A ona se tom v tu chvíli nemusí dozvědět z jednoduchého důvodu, že už to rodičce nestojí za další dohadovaní. Tady má výbornou možnost podívat se na situaci v porodnici ze strany klientů, to je podle mě pro ni jednoznačným přínosem, nebo by alespoň mělo být. |
kreditka |
|
|
10.1.2009 22:09:32
No těžko se to bude vyjednávat konkrétně když nejsi těhotná
, myslela jsem to jako simultáž jak to dopadne jestli to tam půjde či ne |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.