kreditka |
|
|
10.1.2009 22:07:53
Psala jsem, že si to MYSLÍM (to znamená že to nevím jistě). Je to ošetřeno, nevím jak přesně, ale u nás jsou děti očkovány plošně a to většinou v porodnicích jak je to s odklady nevím
|
|
|
10.1.2009 22:06:22
Kreditko,nedojednávám si nic konkrétně,i když by to bylo fajn...nicméně mi nejsou jasné technické záležitosti,jak tohle zařídit v porodnici,která to oficiálně nepovoluje...
Pokud se ukáže,že tohle jde a je to realizovatelné,tak hurá,obrovský krok dopředu...ale pořád mám tak nějak pocit,že Ivana myslela spíš doprovod ve stylu duly,než individuální péči konkrétní PA |
|
|
10.1.2009 22:06:14
No tak na ten příbuzenský vztah mezi Ivanou a Zzairou jsem se taky chtěla zeptat
.... |
kreditka |
|
|
10.1.2009 22:05:47
Je mi jenom smutno, když vidím jak jste se na Ivanu všechny sesypaly a některé dost útočně
![]() |
zdravotnice porodnicodomorodka |
|
|
10.1.2009 22:03:44
Kreditko, prosím, jakým zákonem je ošetřeno očkování? Díky za odpověď.
|
kreditka |
|
|
10.1.2009 22:02:33
Záleží jaké požadavky myslíš, třeba s očkováním by byl asi problém to je myslím ošetřeno zákonem, ale Amazonka si dole na diskusi dojednává porod konkrétně s Ivanou i když s nejistým výsledkem
![]() |
zdravotnice porodnicodomorodka |
|
|
10.1.2009 22:02:06
Ivano, to je výborné, že si se ZZairou rozumíš a mluví ti z duše! Nejsi ty tak náhodou ta její teta, které vozí kvanta poškozených dětí po domporodech? Nebo je to ještě jinak?
Krom té odpovědi na placku, mohla bys mi odpovědět, kolik přidušených po domácích, či jinak poškozených dětí jsi v porodnici v Podolí viděla? Kdy to bylo, ve kerém období? Díky moc, budu ráda za každou informaci. Mmch viděla jsem desítky dětí po domácích porodech a kupodivu žádné nebylo nijak poškozené, ale pravdou je, že to bylo vždy doma. na druhou stranu jsem viděla několik dětí, které byly poškozeny vedením porodu a dokonce jsem viděla i jednu matku, jejíž dít byl ovedením porodu v nemocnici zabito (dokládaly to znalecké posudky gynekologů). Tož tak. Pohled z druhé strany. A věřím, že ty poškozené děti, pokud budou někdy řídit auto a budou mít průkaz invalidy, tak jim nikdy nebude na parkovišti zaclánět na vyznačených parkovacích místech nějaké auto. |
|
|
10.1.2009 21:58:59
Kreditko, naopak - já mám pocit, že P. ty požadavky zas až tak moc nesplňuje
A nic na tom nezmění fakt, že když už bych byla nucená si v Praze nějakou porodnici vybrat, bylo by to právě Podolí, ptž ji tady považuji za nejlepší. |
|
|
10.1.2009 21:56:14
Kreditko, s Ivanou jsme řešily věci které může sama ovlivnit- to jak oslovuje klientky a jak jim vykládá že jejich pláč škodí dítěti. O věcech které nemá ve své moci tu řeč nebyla. Děláme to po čem se pořád volá- dáváme najevo co chceme a co nám vadí. Osobně věřím tomu že se Ivana trošku zamyslí a zkusí se naučit klientštějšímu přístupu.
|
|
|
10.1.2009 21:55:36
V diskusi Článek se mi nelíbí se často pozastavujete nad tím, že autor označil Česko v podstatě za necivilizovanou zemi. Hm, ale co se týče zdravotnictví (a nejenom jeho!) s ním souhlasím. Nemluvím o vybavení, možná ani o vzdělání a schopnostech lékařů, ale o přístupu k pacientovi. A to nejen v porodnicích, ale i v jiných zdravotnických zařízeních. Člověk - pacient, je často považován za méněcennou stranu při rozhodování o něm samotném. A samozřejmě, že si mohu lékaře vybírat, ne vždy to ale tak docela jde, ne každý má tu možnost. A ne každý se chce s lékařem dohadovat. Takže jiný přístup k lidem by opravdu byl na místě. Navíc podle mne je problém i to, že žena - rodička je v podstatě považována za pacienta, což obvykle není.
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.