| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 390] Příspěvky 391400 z 1075 [Dalších 675 >>]
Mlada
10.1.2009 19:57:50
Ivano, k otevření je třeba Acrobat Reader.
10.1.2009 19:57:04
Kreditko a oni jí potřebovali a nenašli~d~ a tak jeli jinam. A to je celé...
kreditka
10.1.2009 19:56:23
Opět ti opakuji že Vrchlabí, to je od nás kousek!!!!!!!!
Ivana-porodní asistentka
  • 
10.1.2009 19:56:06
http://www.kxkdesign.net/kxkshare/porodni_plan-nemocnice.pdf
Mně to nejde otevřít?!Ivana
zdravotnice porodnicodomorodka
10.1.2009 19:55:39
Ivano, vidíš a mně zrovna v porodnici vadilo, když mně všichni od pana primáře po uklízečku oslovovali "maminko". Pro mne je to velmi citlivé a intimní oslovení...takže někomu prostě vyhovuje něco a jinému něco jiného....
Ivana-porodní asistentka
  • 
10.1.2009 19:54:32
okopírovala jsem si to a kouknu se
Ivana-porodní asistentka
  • 
10.1.2009 19:53:22
Dělám na P1.I
kreditka
10.1.2009 19:53:17
To že o ni ale nevím neznamená že neexistuje - já totiž po ni nepátrám protože to nepotřebuji. Navíc autorova žena ve Vrchlabí rodila a vyhovovalo jim to tam, podruhé nerodila jen proto, že byla porodnice zavřená
zdravotnice porodnicodomorodka
10.1.2009 19:53:06
Ivano, jsem moc ráda, že jsi nikdy neměla konflikt s klientko...ale bohužel sam avím, že mnoho klientek je neinformovaných a s klidem přijímají rutinní postupy zavedené ve zdravotnictví, které jsou škodlivé, ve světě neuznávané a u nás stále rutinně prováděné...dítě podchlazené, pokud je porod vedený normálně dle WHO by být nemělo, pokud se ihned dá matce na hrudník pod peřinu, tak ani nemá kde a jak se podchladit....jde jenom o tom přemýšlet. Dám ti sem odkaz na jeden prodní plán, za který teď lobuje jedna maminka, můžeš mi, prosím napsat, zda by se dalo dle tohoto prodního plánu u Vás porodit? Díky.

http://www.kxkdesign.net/kxkshare/porodni_plan-nemocnice.pdf
Ivana-porodní asistentka
  • 
10.1.2009 19:51:48
Nemám ráda slovo Klientky,pro mě jsou to maminky,které jsou všechny hrdinky,protože porodily.A ať je taková,či maková,všechny jsou super a mám je ráda.A miminka jsouz nádherná.Proto jsem ráda,že tuhle práci můžu dělat.A všem maminkám přeji jen život bez starostí a plný štěstí.Ivana
[<<Předchozích 390] Příspěvky 391400 z 1075 [Dalších 675 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.