kreditka |
|
|
10.1.2009 19:47:37
Znovu opakuji, pokud tě jako češku tento článek neurazil buď ráda, mě to urazilo dost
|
Líza |
|
|
10.1.2009 19:47:02
Kreditko, nejde o to, že TY nemáš zapotřebí hledat tu porodnici, ale potřebovala ji hledat manželka autora článku. Ty máš spoustu výhrad k tomu, jak háže všechny do jednoho pytle a poškozuje je svým jednostranným a neinformovaným pohledem, tak uveď KONKRÉTNÍ protiargument.
|
zdravotnice porodnicodomorodka |
|
|
10.1.2009 19:46:14
Ivano, neber si moje příspěvky jako osobní útok. Pokud máš orpavdu svou práci ráda, čemuž věřím a pokud ji chceš dělat dobře, musíš být připravená na to, že je čím dál tím více informovaných rodiček, které prostě chtějí normální porod a hlavně chtějí normální zacházení se svými dětmi a taky chtějí, aby byly zdravotnickými pozitivní porodní energii Tvým klientkám.
|
kreditka |
|
|
10.1.2009 19:45:45
Opět opakuji, že nemám zapotřebí hledat takovou porodnici, koneckonců v mém okolí je i to slavné Vrchlabí před krachem, já svoji porodnici už mám a jsem tam spokojená.
No je pravda že všechny porodnice nespláchl, Vrchlabí vychválil |
jana38 |
|
10.1.2009 19:45:43
Markét, Zzaiřina teta? To je ta, jak jí na oddělení imrvére vozej nějaký pochroumaný domorodky a jejich zfušovaný děti?
![]() ![]() ![]() |
zdravotnice porodnicodomorodka |
|
|
10.1.2009 19:43:17
Nepši o předčasně narozených dětech, ale o fyziologických novorozencích ,kteří bývají standartně ukládání na vyhřívané lůžko v lepším případě, v horším do inkubátoru.
Ivano, prosím, můžeš mi říct, proč ve vaší prodnici nesmí matky brát samy bez přítomnosti zdravotníka na sále děti do rukou a proč to ještě musí matky podepisovat? Jistě, změny za 20 let od revoluce jsou viditelné, ale ke standartu průběhu porodu podle WHO stále daleko. |
|
|
10.1.2009 19:43:01
Kreditko, já už jsem taky utahaná - z toho čekání, až ocituješ, kde konkrétně hází autor VŠECHNY porodnice do jednoho pytle. A taky se těším na sdělení jména porodnice z tvého okolí, ve kterém by manželka autora mohla porodit dle svých představ.
|
Líza |
|
|
10.1.2009 19:41:07
Ale Ivano, tahle diskuse je o fyziologických novorozencích, nepřeváděj řeč na nedonošené děti, tady se mluví o prohřívání zdravých donošených dětí v inkubátoru. U nedononšených jde o něco úplně jiného.
Jinak - pokud bys tady nenapsala ten heroický příspěvek o rození vestoje a super porodnici, tak by asi tolik lidí nereagovalo. Jenže základ pro to, aby se péče mohla zlepšovat, je to, že ti, kdo ji poskytují, musí vědět, co není v pořádku a co má být líp. Jak chceš něco zlepšovat, když zastáváš postoj, že téměř vše je v pořádku a dokonalé? Přestavuju si tě jako hodně vstřícnou lidskou PA, která se snaží dělat svoji práci dobře. Ale k tomu je nutné vědět i o slabinách své práce, dané ať už tím, co mně osobně nejde (každý máme něco takového), tak organizací pracoviště i organizací péče obecně. Jinak to nikdy nebude ono. |
|
|
10.1.2009 19:41:03
Ano,dítěti,které je předčasně narozeno,ale proč dávat "vyhřívat" fyziologického,donošeného novorozence,který se stejně dobře vyhřeje i na mámině hrudi?
|
kreditka |
|
|
10.1.2009 19:40:24
Ivano nech to být, i kdyby si měla 100 % pravdu, tak tě to tady za chvilku utahá, budeš tady tahaná za slovo což už se děje teď. Přeji ti hodně štěstí, vážím si práce veškerého personálu porodnic, kteří tuto činnost vykonávají srdcem. Je to náročná profese, zvláště, když se nikdy všem nezavděčích
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.