| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 430] Příspěvky 431440 z 1075 [Dalších 635 >>]
Líza
10.1.2009 19:27:41
Ivano, ale řeč je o fyziologických novorozencích, ne o nedonošených dětech.

Můžeš mi říct, jaký je rozdíl mezi trváním na něčem a dohadováním se, když prostě personál řekne, že to nejde? A tušíš matně, jaký má takové - tvými slovy trvání na něčem - vliv na průběh porodu?
kreditka
10.1.2009 19:26:40
Já ale hledat nic nepotřebuju, protože na nic neplivu, ale když už bych chtěla plivat, tak jen na něco co zkusím na vlastní kůži a jen na tu konkrétní věc a ne na celou republiku ~2~
10.1.2009 19:25:12
Sylvie, já byla v ÚPMD fakt poměrně spokojená, ale bylo to díky podrobnému porodnímu plánu, mému odhodlání a taky tomu, že šlo všechno poměrně hladce.
Ivana-porodní asistentka
  • 
10.1.2009 19:25:01
Nedohaduj se,ale žádej.Nedej se.Ivana
zuzini
10.1.2009 19:23:57
Přesně na totéž jsem se chtěla zeptat ~;)
Ivana-porodní asistentka
  • 
10.1.2009 19:23:56
Markét,nevím,zda víš,na jakém základě pracuje ikubátor?Nechci Tě poučovat,ale inkubátor nahrazuje maminčino bříško.Díky inkubátoru dnes přežívá nedonošené mimi ,i 25 týden narozené!Tam by mámina náruč nepomohla.Ivana
Jíťa
  • 
10.1.2009 19:22:43
Tak to se asi v Bohunicích nic nezměnilo. Ty moje zkušenosti z 91 jsou právě z Bohunic.

Podruhé jsem rodila v Olomouci. I když to mám do Brna stejně daleko jak do OL tak jsem to nechtěla riskovat.
Líza
10.1.2009 19:22:33
No, nárok mám na spoustu věcí a v reálném českém zdravotnictví je mi to prd platný. A pokud jsou ve službě čtyři asistentky a každá má svou práci, tak poslední, co by řešily, je jestli jsou mi sympatické nebo ne, ať se budu ozývat jak chci.
A dohadovat se uprostřed porodu - znamená zpomalení porodu, vyplavení adrenalinu.
kreditka
10.1.2009 19:21:58
Na systém ano, ale na porodnice ne, bohužel zde platí zákon padajícího hovna - nahoře něco blbě rozhodnou a schytají to ti dole - vesměs personál porodnic či rodičky
10.1.2009 19:21:36
Elindro, to by bylo jedině dobře, ptž z toho mi fakt vstávaly vlasy hrůzou na hlavě. Zvlášť když mi kamarádka vykládala, jak to zažila jako dula - miminko usedavě řvalo, ale poslušná mamina ho nechala v postýlce brečet a jenom na něj koukala... no, na to bych já neměla nervy ~a~ A hádání se o vlastní práva jsem si zažila dost u prvního porodu... když jsem rodila podruhé, byla jsem naprosto v šoku, jaká je to pohoda, když si můžu klidně rodit a nemusím být věčně ve střehu a věčně se s někým dohadovat o blbinách... ~2~
[<<Předchozích 430] Příspěvky 431440 z 1075 [Dalších 635 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.