Ivana-porodní asistentka |
| • |
10.1.2009 19:20:51
Máš na to nárok,a hlavně,vše se dělá pro maminku a dítě,ale musíš se ozvat.A to hodně maminek neudělá,což je velká chyba.Doktor to musí řešit a spát může,když je vše o.k.Ivana
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
10.1.2009 19:18:58
No, vlhko jako v děloze asi v imkubátoru nemá (pokud enmáte akvária) a zřejmě ani nepotřebuje, a holé břicho matky přikryté peřinou a čepička tu děložní teplotu dá docela dobře ... Strašně by mě zajímalo, jak je možné nechat miminka takhle "vymrznout". Zkusila jsi někdy miminko nekoupat a spolus matkou přikrýt?
|
| • |
10.1.2009 19:18:36
Ano,bylo to tak,ale dnes už má každá maminka svůj vlastní porodní pokoj,s předsíňkou a vlastní koupelnou a s WC,ve sprše je masážní panel a má tam své soukromí a jednu porodní aistentku na porod.V roce 2005 rodila i má dcera,v listopadu a to už byla možnost mít mimi u sebe ,celou dobu.Ivana
|
Líza |
|
|
10.1.2009 19:17:51
Ivano, a ty si myslíš, doufáš, nebo víš, že když se mi ta porodní asistentka nebude líbit, tak vytáhne kolegyni od jiné práce a vystřídá se s ní u mě? A že doktor, který se mi nelíbí, půjde buď se vyměnit s kolegou u jiného porodu, popřípadě jiného akutního stavu, nebo ho vytáhne z postele, kde nabírá síly na další pacientku, a vystřídá se kvůli tomu, že se mi nelíbí?
Teď se nesnažím prudit, jen mě zajímá, jak to, že to tvrdíš tak jistě... |
|
|
10.1.2009 19:17:07
Ivano, moje miminko mělo normální teplotu a přesto jsem musela PA dost důrazně přesvědčovat, že ho u sebe chci...
Sylvie, asi to změnili, protože jsem na sále měla miminko u sebe. ![]() |
|
|
10.1.2009 19:16:22
Já měla u dcery a snachy porodní asistentku,která byla celý porod u nich.Neměla službu a starala se o dceru i snachu,jako kamarádka
Jen jestli si rozumíme dobře,mám přání rodit pouze s PA (pokud bude porod fyziologický),která povede porod a se kterou budu v kontaktu již před porodem. Vím,že je možné si zaplatit lékaře k porodu,ale možnost si takto vybrat PA (která povede fyziol. porod) v naší zemi chybí. Nevím,jak by se toto řešilo v rámci porodnice technicky,pokud ona sama tuto službu nenabízí.Ozvěte se mi,prosím,na mail pod nickem. |
| • |
10.1.2009 19:15:35
V porodnici v noci slouží nejméně 4 porodní asistentky a určitě nejou všechny protivné a totéž platí u lékařů.Chce to jen se ozvat.Ivana
|
|
|
10.1.2009 19:14:57
Ivano, vidíš, já jsem taky zjistila, že mimi, které je hned po porodu v teplíčku u maminky a pomalu si zvyká na svět, to je taky spokojené
MMCH když jsem se zajímala o porod ve vaší nemocnici, tak jsem mi bylo řečeno, že na sále nesmím mít dítě u sebe, že musí ležet v postýlce vedle matky, doslova že je zakázané ho mít u sebe. Bylo to tedy v roce 2005. Tohle byla jedna z věcí, která mě od porodu u vás odradila a radši jsem jela rodit přes půl republiky. |
|
|
10.1.2009 19:14:11
Markéto, myslím, že na oddělení jsou jiné PA než na sálech.
Ivano, vzhledem k počtu personálu je žádání jiné sestry trochu sci-fi... |
| • |
10.1.2009 19:14:04
Elandro,pokud dítě po porodu má teplotu 35,3 pak potřebuje přesně teplo a vlhko,jako u maminky v bříšku,a to mu nezaručíš v náručí.Ale je fakt,že bych byla pro,aby mohla miminka být s mamčou i v těch inkubátorech....Třeba to jednou bude.Věřím tomu.Ivana
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.