Líza |
|
|
10.1.2009 19:13:42
A tvoje představa, že když o půlnoci v porodnici řeknu, že se mi nelíbí doktor a asistentka, které mám u porodu, tak poběží pro někoho jiného, je poměrně úsměvná....
|
Líza |
|
|
10.1.2009 19:13:04
Ivano, sorry, ale fakt nejsi dětský psycholog, abys mohla vynášet soudy o tom, jestli je spokojenější dítě u matky nebo v inkubátoru.
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
10.1.2009 19:11:59
Na šestinedělí pracují porodní asistentky? A ty pak chodí k porodům nebo se jen starají o šestinedělky?
|
Ivana-porodní asistentka |
| • |
10.1.2009 19:11:07
Ano,každá maminka má na to nárok a pokud se jí sestra,či doktor nelíbí,má to říct.Vím,že si může některá maminka se setrou neporozumět,tak ať jí řekne,že chce jinou sstru.Já jsem zdravotník,a pokud jdu na vyšetření a nezdá se mi chování,řeknu to a klidně žádám jinou sestru.Ivana
|
|
|
10.1.2009 19:10:41
Ivano a miminko, které je v teplíčku u vlastní matky v náručí bude ještě spokojenější...
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
10.1.2009 19:10:34
Nejsi ty ta Zzaiřina teta? Docela by to odpovídalo.
|
|
|
10.1.2009 19:09:34
kreditko, že je porod doma nelegální tvrdí maximálně tak někteří zdravotníci - jako někteří porodníci, některé PAtky, někteří pediatři ;o) Nicméně pokud autor mluví o systému, tak ten s touto možností opravdu nepočítá, čili ať se ti to líbí nebo nelíbí, porodnický systém tu opravdu není kdovíjaký
![]() |
Ivana-porodní asistentka |
| • |
10.1.2009 19:07:37
Víš,záleží vždy na maminkách.Já dělám na šestinedělí a všem maminkám říkám,že dnes nic nemusí.Pokud chtějí mít dítě u sebe,mají na to nárok,ale záleží i na stavu mimi,jak si zvyká na svět.Zjistila jsem,že mimi,které je hned po porodu v teplíčku v inkubátoru,a pomalu si zvyká na svět,jsou spokojené.Opravdu.Ivana
|
Vaal |
|
|
10.1.2009 19:06:49
Ivano, ale ty se přece nemůžeš zaručit za kvalitu odborné péče všech svých kolegyní a lékařů ve vašem ústavu. Nejste malá porodnice, tak to ani není možné. To, že si žena nemůže domluvit k porodu svého lékaře a svou porodní asistentku, které důvěřuje, a ke které by docházela na kontroly nejméně měsíc před porodem(tudíž by dobře znali zdravotní stav její a jejího dítěte), považuji za opravdu obrovský nedostatek našeho zdravotnictví.
|
kreditka |
|
|
10.1.2009 19:06:14
Zcela legální porod doma je, jen není zákonem nijak upraven jednoduše se s ním nepočítá, problematické to je, ale psát, že domácí porod je v ČR nelegální je nesmysl. KONČÍM už je to jen tahání za slovo
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.