| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 540] Příspěvky 541550 z 1075 [Dalších 525 >>]
kreditka
10.1.2009 13:42:56
Porod doma není v Česku nelegální, jen ti nikdo nepomůže s organizací a musíš si PA složitěji hledat a zaplatit
kreditka
10.1.2009 13:33:21
Víš Zufi kdo chce vidět tak vidí, kdo nechce vidět nikdy nebude...
kreditka
10.1.2009 13:32:27
Aha takže autorově ženě se vlastně rodilo ve Vrchlabí výborně, protože Vrchlabí je v Kocourkově??? Ten článek je prostě urážlivý, jestli ti to nepřijde tak buď ráda, mě jako Češku hrubě uráží.
Zufi.
10.1.2009 13:29:45
Rodili jsme v civilizované zemi
Česko to nebylo.

Ty to tam nevidíš?
10.1.2009 13:28:12
Tak znova,jakékoliv informace,kromě vlastních zkušeností,jsou informace z doslechu...a z nich jsou daleko validnější informace těch,kteří danou porodnici vyzkoušeli,než těch,kteří jí provozují...vlastní zboží se chválí vždycky...

A za další,nikde nepadla zmínka o NECIVILIZOVANOSTI Česka,byla tam jen zmínka o civilizovanosti Rakouska a Kocourkově (což zde bylo synonymum pro české porodnictví)...že si z toho někdo vydedukuje,že Čechy jsou necivilizované jako země,tak to už je ale jeho vlastní záležitost...

kreditka
10.1.2009 13:21:09
Naprostý souhlas, jen dodám, že mě se zmínit rakouský občan o komunistickém Česku, tak mu hned vpálím rakouského občana Hitlera
kreditka
10.1.2009 13:17:58
Pokud je to svobodné rozhodnutí matky dítěte, jakože ve většině případů je tak v tom problém nevidím. Proč má matka přivést na svět dítě jen aby ho viděla umírat když to tak nechce.
kreditka
10.1.2009 13:14:02
No já jsem teda těch pár minut co malou ošetřovaly byla v poho, tatínek byl u malé a já měla na starost placentu ~:-D
kreditka
10.1.2009 13:07:11
Jenže z článku nevyplývá, že by ty porodnice autor hledal, píše ve smyslu okolní porodnice za nic nestály (z doslechu), Vrchlabí je zavřené tak jedu do Rakous. Mě prostě uráží ironická poznámka co se týče civilizovanosti ČR a o to více mě to uráží když autor nejprve napíše že ve Vrchlabí byl spokojen.
10.1.2009 13:02:23
No,minimálně předpokládám,že maminka hledající informace umí číst a pokud tam najde odkaz na tu kterou podnici přímo a jaksi nesedí třeba primář a na medailonku Aperi a je lonské/předloňské datum,tak jí tipuju dojde,že asi došlo ke změnám...

Jinak se tedy omlouvám za přeceňování,ale když už se tu bavíme o tom,jestli si autor dohledal validní informace,tak mě nenapadlo,že by je hledal na Aperiu...pokud ty ano,pak chápu,že pochybuješ o autorovi,ale nemůžeš soudit každého podle sebe.Někdo si holt dá víc práce s hledáním,protože má více nároků.
[<<Předchozích 540] Příspěvky 541550 z 1075 [Dalších 525 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.