| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 560] Příspěvky 561570 z 1075 [Dalších 505 >>]
10.1.2009 11:15:33
Myslím, že pan Ctirad přehání.. já jsem byla s péčí během těhotenství, při porodu a po porodu nanejvýš spokojená - naprosto spokojená.
rodila jsem přirozeně dvojčátka a vše proběhlo k mé naprosté spokojenosti, ve všem mi bylo vyhověno a i poporodní péče byla naprosto skvěla a velmi lidská - dokonce za mnou přišla lékařka nekolik hodin po porodu na pokoj, zeptat se jak se cítím a zda je vše v pořádku.
ošetřující personál mi byl kdykoliv k dispozici a zodpověděl veškeré mé dotazy.. domů jsme byly propuštěny (já a dcerky) okamžitě jak to umožňoval náš zdravotní stav.. FN Plzeň Lochotín mohu jen doporučit..mam ty nejlepší zkušenosti.
10.1.2009 11:14:30
Protože pokaždé když čtu diskuzi o porodech, každý tohle zmiňuje, jak je to strašné že miminko odnesou na pár minut od matky,aby ho mohli umýt a změřit a zvážit a obléct.
Vaal
10.1.2009 11:13:19
Bumbi, jak jsem psala, silonové nitě mají zřejmě svůj důvod(ne šetření). Neměla by na ně přijít voda a nemoct si po porodu vlézt do sprchy asi není tak úplně košér. Nám po CS radili, si jizvu sprchovat, což by asi vstřebatelný materiál nevydržel a jizva by se rozjela.
zuzini
10.1.2009 11:13:05
Z čehož vyplývá, že jste vlastně podmínky, které kladl autor vůbec neměli, že ano ~;)
10.1.2009 11:08:31
Článek je moc hezky napsaný, ale nemohu souhlasit, ze zdejší porodnictví není na úrovni a je přirovnáváno ke kocourkovu..
já rodila přirozeně dvojčátka a s péčí lekařů, porodních asistentek a ošetřujícího personálu jsem byla nadmíru spokojená.
porod proběhl podle mých představ, nebylo mi nic vnucováno. vše proběhlo na jedničku s hvězdičkou a za to všem ve FN Plzeň Lochotín moc děkuji.. ~x~
Vaal
10.1.2009 11:02:50
Mě po CS zašili zvenku nevstřebatelnými nitěmi, neptala jsem se, ale tuším, že to je kvůli tomu, že když jde maminka do sprchy, aby se jí jizva nerozjela...i to se už stalo...vytahávání stehů vůbec nebolí.
10.1.2009 9:04:27
Bumbi, před rokem a půl mě v ÚPMD šili samovypadávajícími stehy. Nikdo mi je nevyndaval, asi po čtrnácti dnech jsem si několika vypadlých všimla.
Michaela Pecharová
10.1.2009 8:50:18
Obě děti mi byly ihned po porodu zabalené dány k pochování. První dcera se ještě na porodním lůžka přisála, syna jsem ani chovat nechtěla, byla jsem tak zesláblá a právě mi začali provádět krvácet kvůli neodlučování placenty, že jsem měla strach, že ho i upustím. Popravdě si to první pochování dcery ani moc nevybavuji. A přesto se milujeme a děti citově nestrádají.
Pole levandulové
10.1.2009 1:23:06
Blanko, souhlasim - v Mede jsem rodila pred ctyrmi lety a za par tydnu se chystam opet. Muzu jen potvrdit, ze byli maximalne vstricni a mili. V tom, co pro mne bylo dulezite mi vyhoveli jak pri samotnem porodu /u mne teda sekce ve spinalu/, tak i behem celeho tehotenstvi. Navic ocenuji, ze se nemusim nikde potupne registrovat a cekat, jestli v zaveru na mne zbyde misto nebo ne a vim, ze pokud se nerozrodim nekde na cestach, v Mede budu mit opet sve soukromi a mileho lekare, ktereho znam uz pres 4 roky. Manzel na sale byl samozrejmosti, na pokoji taktez, syn byl s nami podle toho, jak jsme si prali.
10.1.2009 0:54:41
Blanko, ty se neztotožňuješ s tím, že jsi magistra? ty brďo, takovýho študování jenom pro poznání, to je ale hezké~;)
[<<Předchozích 560] Příspěvky 561570 z 1075 [Dalších 505 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.