kreditka |
|
|
9.1.2009 21:20:10
U domarodek by porodnice neprošla, bohužel nemá několik set miliónů korun na totální přestavbu.
Tyto slova chápu, ovšem autor tedy ty vyjímky vůbec nehledal..jen a jen se vyjadřoval o "civilizovaném" Rakousku a kocourkově "Česku" Pokud někdo napíše i ironii o mé vlasti, že je necivilizovaná tak mi to tedy vadí dost, natož když to napíše jen pro to, že zavřely jednu porodnici (dnes skoro před krachem). To jako že na pádu Vrchlabí se určuje civilizovanost země? ![]() |
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
9.1.2009 21:19:21
Kraditko, ale reference ja jednu konkrétné PA jsou výrazně spolehlivější než na mnoho lidí v porodnici.
|
Jíťa |
| • |
9.1.2009 21:18:35
Asi jak kde. Já mám zkušenost že ano.
- už ti v porodnici vynadali, že místo, aby jsi šla na oběd kojíš dítě? - už ti vynadali, že jsi chtěla mimčo ukázat tatínkovi? - už ti vynadali, že jsi překrmila dítě (aniž by ti před tím řekli, kolik by toho mělo vypít)? - už ti ti na otázku, jak je to s koupáním miminka: "Chtěla jste ho na pokoji, tak si ho vykoupejte sama!"? - a když jsi s upozorněním, že jsi prvorodička, požádala sestru o pomoc, tak přišla nasraná baba, vzala mimčo bříškem na ruku a pustila na ně z kohoutku studenou vodu? To je jen pár zážitků z chování personálu v 91 roce. Všechno moje vlastní! Možná si časem vzpomenu i na další. |
Ondra, 3 děti |
| • |
9.1.2009 21:16:30
Nezajistili - měli prostě právě službu. Uznávám, že tohle nemuselo vyjít, ale vyšlo. A domů šli v obou případech třetí (podruhé čtvrtý) den, což bylo hned, jak toho byla schopna maželka (byly tam komplikace, které by se doma řešily velice těžko a za cenu značného rizika pro rodičku). Což dle našeho názoru přesně odpovídá onomu "co nejrychleji"...
![]() |
|
9.1.2009 21:15:52
Nevím nevím tento človek by se mel asi odstehovat z této zeme aby se necítil ( ohh deep kominism ) tak ponížen že musí strpět české zdravotnictví. Protože naše mimi melo problémy procestoval jsem tři nemocnice dve velké jedno male a nesetkal jsem se s nejakou nevolí či nedostatkem zdravotnického materialu ;). Tento članek me rozpálil do bela a nechapu tu nadřazenost toho textu jakoby říkal "jste špinaví protože jste se nechali ochytávat jakýmsi pofidérním doktorem" a já jsem nekdo víc ... Pán zapomíná, že byl přiveden na svet taky v české zemi a být více čistý mě cosi připomína za dob předválečných... Takže všichni doktoři, asistenky a ostatní personále alou do rakous a študujte co je čisté a co je in aby jste nebyly "ohh deep komunism! ";)))
|
|
|
9.1.2009 21:14:41
Kreditko, už se opakuješ...
Ondro, to není rýpání, ale jak tvá žena rodila v 2.DP? Jen mě zajímá, jak je na tom Motol. |
kreditka |
|
|
9.1.2009 21:12:28
Ono PA při porodu doma ti může taky nakecat kde co a potom skutek utek - co v tom případě uděláš - nic jako neuděláš nic v porodnici
|
|
|
9.1.2009 21:10:56
řešila bych to velmi jednoduše- sestry mají jistě nějaké osobní ohodnocení. Nevěřila bys jak efektivně funguje když lidem sáhneš na peníze a nemusí to být ani významná částka
Vrtulko, pracuji v Motole a že jsi to ty, klidně ti TAM ukážu moji výplatní pásku ;o) Až donedávna jsem myslela, že já osobní ohodnocení nemám, ptž jsem na oddělení nová, po mnohaleté rodičovské dovolené. Na poslední schůzi nám však vrchní sestra oznámila, že těm několika málo sestrám, které nějaké osobní mají, ho k začátku roku sebere, ptž je to nespravedlivé vůči těm ostatním, které ho nemají a jsou přitom stejně dobré, ale nedostanou ho, ptž není z čeho Nevím, jak to mají na gyn-por, ono každé oddělení to má jinak... ale tvoji jistotu, že "sestry mají jistě" tedy rozhodně z vlastní zkušenosti potvrdit nemohu |
Jíťa |
| • |
9.1.2009 21:08:03
Tak to ti přeju. Zažila jsem to samý u druhýho porodu. Vystřídaly se u mě všechny 3 směny a všichni se mi přišli při nástupu představit a při skončení služby se rozloučili.
Jinak já bych do Bohunic nešla, ani kdyby byla pozlacená. Holt nepříjemná zkušenost z prvního porodu, a protivný personál byla fakt maličkost nad kterou bych mávla rukou, dokonce i ty tzv. rutinní zákroky považuju za banalitu. Ale to, že mě poslali do sprchy a když jsem vylezla ven, tak tam nebyla ani noha (ani na příjmu, ani na hekárně, ani na por. sále - dál jsem si netroufla, protože tam byla všude tma), to jim prostě nezapomenu! Ani to, že první člověk se objevil ve 23:45 a v 0:15 už mě po porodu převáželi na poporodní! Ale věřím, že už se to tam za tu spoustu let taky zlepšilo. |
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
9.1.2009 21:07:40
A jakým způsobem jste si zajistili tu vlastní porodní asistentku, případně brzký odchod domů?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.