|
|
9.1.2009 18:39:16
No nevím,ale pochopení toho,proč jede někdo rodit za hranice...potvrzení toho,že to co hledal,tady opravdu k nalezení není...a přiznání toho,že v této oblasti má naše republika mezery je "křepčení"???
Hmmm,to si budu muset poupravit chápání významu některých slov ![]() |
kreditka |
|
|
9.1.2009 18:37:06
Protože úroveň porodnictví může být brána jen jako jeden z mnoha a mnoha faktorů, které určují civilizovanost země, ale těžko může být jediným měřítkem.
|
zdravotní sestra |
| • |
9.1.2009 18:36:12
Já a kolegyně jsme nemohly uvěřit, jak tenkrát domarodky souhlasily s tím udavačským dopisem tomu lékaři ze Vsetína.
To jsme nemohly pobrat. |
|
|
9.1.2009 18:35:45
a země,která má necivilizované určité služby,tak je v tomto ohledu necivilizovaná
Ale houby...civilizovanost celé země tady nikdo nehodnotí...hodnotila jsem jen jak je civilizované = lidské a přejímající moderní a doporučené postupy...naše porodnictví globálně (ne adresně a jednotlivě,ale jako systém)... Stejně jako určitě nemáme civilizovanou péči o staré a nemohoucí,tak jí nemáme ani o rodičky... Zemi mám ráda,ale proč nepřiznat mezery... |
kreditka |
|
|
9.1.2009 18:31:26
To mi je líto, zbývá ti jen porod doma
|
|
|
9.1.2009 18:30:29
Já zase nedokážu uvěřit, že domarodky mají zásadu, že účel světí prostředky a budou tu rasdostně křepčit nad článkem, který popírá postupy slušné argumentace a své závěry opírá o ho*no.
|
kreditka |
|
|
9.1.2009 18:26:34
Je pravda, že se to občas stane, ale většinou v "prestižních" porodnicích, či v těch velkých (hlavně s neonatologií), děje se to proto, protože po dlouhodobé nízké porodnosti nastal v posledních 2 letech baby boom, kdy rodí "Husákovy děti" a ktomu se přidaly 80. ročníky a porodnice na takový nápor nebyly připravené. Je to stejné jako s registracema v porodnicích, v prestižních se musíš hlásit někde v 9 týdnu těhu, v okreskách se nemusíš hlásit vůbec. Maminky hold rády rodí v porodnicích, které jsou co nejlépe vybavené a tak se tam stahují. Např. v mém okolí navíc převedli nemocnici do soukromích rukou jednalo se o Opočno, poté se nemocnice sloučila s Náchodem (který je teď ekonomicky v čudu) a protože v obou nemocnicích byla porodnice, tak se opočenská prostě zrušila, přestože byla v okolí velice vyhlášená
![]() |
& |
|
9.1.2009 18:25:12
Kreditko, a proc ne, proc to nebrat podle porodnictvi?
|
|
|
9.1.2009 18:24:45
Moji malou jsem prvne myla az ja asi tri dny po porodu v ramci ukazkoveho koupani deti
Asi kdybych to nahodou sam nesvedla, ale to je fuk, je fajn, ze poradej, i kdyz by treba nemusely plosne. Taky ji jen otreli a i kdyz jsem vcelku cimprlich na spinu, smrady a tak, nevzpominam si, ze bych na ni videla krev, ze by mi nevonela nebo neco podobneho )Naopak... |
kreditka |
|
|
9.1.2009 18:16:14
Tak jestli chceš brát civilizovanost země dle úrovně porodnictví tak to potěš koště!!!
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.