Lenelka |
|
|
9.1.2009 18:15:33
Anni, promin, necetla jsem to, bylo to pod timto clankem?
V CR momentalne take casto neni misto, davaji extra postele do pokoju nebo lezi zeny na jinem oddeleni bez miminka, nechapu, ze jeste nezavedli ambulantni porody jako standart. No, vlastne chapu... CPGS... |
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
9.1.2009 18:15:21
Potvory jsou to ;)
|
kreditka |
|
|
9.1.2009 18:14:34
Netvrdím, že je vše super, ale vzhledem k tomu, jak vypadaly české porodnice někde cca 15 - 20 let zpátky je to 100 % a pořád se to lepší
|
|
|
9.1.2009 18:09:53
No,to jistě jde,udělat si dovolenou někde v penzionu poblíž špitálu a PA...někdo by to tak udělal a někdo zvolí způsob jako autor...
Já furt nechápu,co je na tom tak podivného...něco hledám,nenajdu (ne proto,že to neexistuje,ale protože to systém nechce nabízet) a tak jedu tam,kde to nabízí... A že prohlásím systém,který se za dlouhou dobu nedokázal přizpůsobit tomu,co je doporučené jako správné,za necivilizovaný...no je,protože se jaksi zapoměl zcivilizovat...a země,která má necivilizované určité služby,tak je v tomto ohledu necivilizovaná. A to jsem patriot,ale nevím proč bych si lhala do kapsy,že "doma" najdu všechno perfektní (třeba politiku ) |
Anni&Annika |
|
|
9.1.2009 18:07:20
svagrova lezela na chodbe, neb nebylo misto a za dva dny ji poslali domu, neb uz nebylo ani misto na chodbe
.....a myslim, ze uz jsem tu psala, co v nemecku neni a co v cechach je![]() |
Lenelka |
|
|
9.1.2009 18:04:07
Hmmm a copak Ti vadilo na nemeckych porodnicich?
|
Lenelka |
|
|
9.1.2009 18:03:30
Samozrejme, ale je to treba kombinovat, nelze ty nove poznatky uplne vynechat, jak se v ceskych porodnicich (co porodnicich, uz pri vyuce ve skole!) zhusta deje.
|
kreditka |
|
|
9.1.2009 18:02:43
Jak vidíš, tak snahy o devastaci tady jsou
![]() |
kreditka |
|
|
9.1.2009 18:00:50
Ono to není jen o doporučených postupech, ale někdy také o zkušenostech (nemyslím typucké komunistické lékaře jen ty nééé)
![]() |
*Niki* |
|
|
9.1.2009 18:00:42
Jíťo, před pár dny tu byl článek o spokojené mladé rodičce Vlaďce (snad nepletu jméno) a taky pod ním je výživná diskuse
![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.