| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 670] Příspěvky 671680 z 1075 [Dalších 395 >>]
Anni&Annika
9.1.2009 18:00:42
tak to ja radsi rodila v Cechach, neb v tom bordelu v nemecku jsem to neriskla.....zaplat pan buh za to.... bylo to uzasne, prijemny a mily personal, poporodni rehabilitacni sestricka, detska dr. a gyn. kazdy den na kontrole, vzdy nekdo po ruce, kdo poradil.....a co vic...dr. u porodu....tak sehranny kolektiv jsem jeste nikdy nevidela, byli jsme s manzelem nadseni. Naseho rozhodnuti nelitujeme a jsme pro nej radi...a nase znama gyn. v Nemecku? Rekla....vazte si toho...tohle byvalo u nas taky, nez jsme si to samy zlikvidovali ~;)
kreditka
9.1.2009 17:59:27
pardon, špatně jsem si to přečetla tak jsem se blbě zeptala~x~
Lenelka
9.1.2009 17:58:11
No, na to bych moc nesazela, kdyz nejsou schopni si nastudovat nove doporucene postupy a poznatky, tak to s tou schopnosti moc horke nebude~t~
kreditka
9.1.2009 17:55:43
No jo, ale pokud rodička bydlí dál od špitálu, tak se stejně porod doma nekoná ne? Pro autora by jistě nebyl problém přesunout se za svou PA v ČR když jeli až do Rakous
kreditka
9.1.2009 17:53:19
Hm takže je to spíš asi o chování než o schopnostech ~2~ Tak to si raději necháme v čechách toho nerudného ale schopnějšího.~t~ Samozřejmě nechci tvrdit, že do zahraničí odchází jen ti neschopní to v žádném případě, chodí tam ti, co jdou za prachama
9.1.2009 17:50:00
Kreditko není,PA tě neodrodí,pokud bydlíš dál od porodnice,nebo ani nepřijede,pokud bydlíš dál od ní...takže prostě někdy šanci rodit doma s PA nemáš,i když si to chceš zaplatit...

Ono to totiž není "za každou cenu"...
myš
  • 
9.1.2009 17:48:39
Evo

věcná kritika českého porodnictví a vlastenectví jsou dvě naprosto odlišné věci, nevím proč to tady tolk lidí směšuje. Za totality jsi byla taky hrdá na některé nerudné české porodníky (čest všem vyjímkám), příšerné metody, prostředí a chování? Byli to vesměs stejní lidé, stejné porodnice a stejná země. Taky bys tehdy nejela rodit do jiné země(kdyby ta možnost měla a tys měla informace), jen proto, že ta česká protivná sestra a doktor jsou Češi?

To se nesmí kritizovat systém jen proto že je český? Třeba to tobě vyhovuje, ale spoustě lidí ne a neznamená to, že nejsou zároveň rádi, že tu žijí.

9.1.2009 17:48:03
Kreditko,do žádné porodnice v Čechách si nemůžeš vzít svojí PA,aby vedla tvůj porod jako PA-zaměstanec porodnice,dokonce až na Neratovice (a i tam je to pořád na vážkách) není možné ani zaplatit PA z té které porodnice,aby jsi k ní mohla chodit před porodem a aby přišla k tvému porodu.
Tohle je fakt a protože tohle je věc,kterou i já k porodu chci,tak absence této služby pro mě je důvod jít hledat jinam...(bohužel finance a pod. mi v tom brání)
kreditka
9.1.2009 17:47:16
Zapomeň už ve škole jsme měli že nespokojenost člověk průměrně zdělí více lidem než spokojenost ~Rv
kreditka
9.1.2009 17:45:29
No nechci tě zklamat, ale do zahraničí neproudí jen extra zboží z našich fakult a nemocnic
[<<Předchozích 670] Příspěvky 671680 z 1075 [Dalších 395 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.