kreditka |
|
|
9.1.2009 17:43:50
Rodily v Rakousku v penzionu s PA - Česká legislativa nezakazuje porod doma s vlastní porodní asistentkou, jen si to hold člověk musí zaplatit a není tak snadné tuto asistentku sehnat - možnost volby tu tedy je, nebyla by v případě povinných porodů v porodnicích
|
kreditka |
|
|
9.1.2009 17:41:13
Z článku vyplývá, že po uzavření porodnice Vrchlabí a po info od pár rodiček z okolí se rozhodli jet pryč...
Navíc ironicky naznačovat svou zemi za necivilizovanou či dle náznaků podřadnou je ![]() |
amálkaZ |
|
|
9.1.2009 17:40:50
Kreditko-neplivu na český zboží.měl to být jen "jako" příklad-mít možnost volby.Když chci boty nekoupím je u Číňanů, ale radši bych jela 100 kiláků.Nevěřím,že to myslíte vážně-tenhle vlasteneckej boj o ničem.Věřim,že jenom máte dlouhou chvíli a bavíte se....
|
Jíťa |
| • |
9.1.2009 17:39:02
Možná jste si taky všimli, že články o nespokojenosti mají daleko větší odezvu než články o tom, že někdo byl/je s něčím spokojený.
To je taky patrně důvod, proč těch článků o nespokojenosti s přístupem v porodnicích je daloko více než článků pochvalných. Možná by stálo za to, udělat anketu o tom, jak kdo byl kde spokojený a ta by snad měla daleko lepší vypovídací hodnotu než nějaké články nebo příběhy známých. takže zahajuju anketu: Nespokojená v Brně-Bohunicích v roce 1991 Spokojená v Olomouci v roce 2007 |
kreditka |
|
|
9.1.2009 17:37:12
No moje dítě separované na chvilku bylo, ale do klávesnice mi buší kolikrát jak do bubnu
![]() |
kreditka |
|
|
9.1.2009 17:33:35
No bývalá sousedka je provdaná v Rakousku a po zkušeností co měla v rakouské "poradně" vzala kramle zpátky do Čech, kde porodila své 2 děti. Vyhovoval ji prostě zdejší systém prenatální diagnostiky. Přestože se ale rozhodla pro české porodnictví na to rakouské nenadává.
|
Lenelka |
|
|
9.1.2009 17:32:03
Kreditko a vis proc?? Protoze tady se na Tebe jen krive podiva a je z toho dutka, odebrani urcite casti platu a s takovymhle chovanim, jake je tu casto popisovano jakoze "nemela svuj den" dojde velmi brzy az k vyhazovu... Takze ony se sakra snazi.
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
9.1.2009 17:25:46
Tak když nevíš, a ani nevíš, jestli se nesnažili najít, tak jak můžeš proboha tvrdit, že jejich shrnutí do jednoho pytle se nezakládá na propátrané skutečnosti?
|
DENISA |
| • |
9.1.2009 17:24:33
Ja jsem taky rodila ambulantne v US, musela jsem do 24 h opustit nemocnici (financni duvody, co den to pres tis. USD navic) a tise jsem zavidela zenam v CR. Odjizdeli jsme v pulnoci a prvni noc doma byla naprosto priserna pro mne i pro manzela, doslova jsme padali na usta a to jsem nemela nijak tezky porod. Zakladni vysetreni nam udelali v porodnici, ale museli jsme pak z domova dojizdet na kontroly k pediatrovi, coz bylo hrozne, protoze jsme dlouho cekali a ja nemohla jeste ani poradne sedet (ani nemluvim o tom, co jsme tam mohli chytnout). Myslim, ze si ceske zeny muzou vazit toho luxusu byt v porodnici par dni, ale na druhou stranu fakt nechapu, ze jsou kladeny prekazky tem, ktere chteji rodit ambulantne.
|
kreditka |
|
|
9.1.2009 17:24:20
Já ji hledat nepotřebuji, já beru všemi 10 lékaře. Věřím tomu, že by to šlo domluvit, ale tady ani nebyla snaha, tady byl hned únik do Rakous ale hlavně pomluva České republiky
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.