| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 690] Příspěvky 691700 z 1075 [Dalších 375 >>]
MarkétaP + 4 dcerky
9.1.2009 17:24:20
Proč by nebyli? Možná odcházejí, bohužel pro nás, ti, co nemají v komunikaci s pacienty a s flexibilitou a učení se novým postupům problém.
DENISA
  • 
9.1.2009 17:23:17
Ja jsem taky rodila ambulantne v US, musela jsem do 24 h opustit nemocnici (financni duvody, co den to pres tis. USD navic) a tise jsem zavidela zenam v CR. Odjizdeli jsme v pulnoci a prvni noc doma byla naprosto priserna pro mne i pro manzela, doslova jsme padali na usta a to jsem nemela nijak tezky porod. Zakladni vysetreni nam udelali v porodnici, ale museli jsme pak z domova dojizdet na kontroly k pediatrovi, coz bylo hrozne, protoze jsme dlouho cekali a ja nemohla jeste ani poradne sedet (ani nemluvim o tom, co jsme tam mohli chytnout). Myslim, ze si ceske zeny muzou vazit toho luxusu byt v porodnici par dni, ale na druhou stranu fakt nechapu, ze jsou kladeny prekazky tem, ktere chteji rodit ambulantne.
kreditka
9.1.2009 17:22:18
Ono i kdyby si problém se sestrou hlásila řediteli, při dnešním nedostatku zdravotních sester by ji asi jen tak nevyhodily. Musíme si uvědomit, že spousta lékařů a sester odchází právě do zahraničí, kdde jsou s nimi kupodivu spokojeni ~t~
MarkétaP + 4 dcerky
9.1.2009 17:21:36
Promiň za překlep v nicku, zmítalo se mi v náruči neseparované dítě ;)
MarkétaP + 4 dcerky
9.1.2009 17:20:30
Kretitka, ale fakt, opravdu fakt, mi dokážeš najít v tom pytli jedinou, ve které lze rodit s vlastní PA? A která by tudíž vyvracela, že Z JEHO POHLEDU tam jsou všechny české porodnice?
9.1.2009 17:15:59
Libiku, ale těch faktických info, které jim v českých porodnicích vadily, tam máš dost...očkování TBC, nemožnost si vybrat PA a porodníka, nemožnost si vybrat polohu v 2.DP, další jiné nechtěné zásahy, nemožnost ambuporodu, atd. atd.

Mně ještě přijde, že ty, které se ozývají na tu "vlasteneckou strunu", nějak nejsou schopné skousnout kritiku...
MarkétaP + 4 dcerky
9.1.2009 17:14:58
Měla jsem zhruba tak velké štěstí jako těch 30-50% všech rodiček. Jo, a kdyby ta šňůra náhodou porod zpomalovala, byla bych už dávno v porodnici ;) Kromě štěstí je třeba být také připravený, pak to štěstí přeje ;)
kreditka
9.1.2009 17:14:17
Tady ale vůbec nejde o to, že rodily v Rakousku, ale o to, že ačkoliv českou porodnici krom Vrchlabí(kde byl spokojen) nevyzkoušel háže hned všechny české porodnice do jednoho pytle.
Lenelka
9.1.2009 17:14:01
Gambito, jsem v Herts, jeste v Greater London.

Tak tady si opravdu nemuzes vybrat byt tri dny v porodnici, nastesti pro me ja si nic podobneho vybirat nechtela~t~
Lenelka
9.1.2009 17:09:23
Ja necitim opovrhovani, citim touhu po zmene, kterou sdilim. Ceske porodnictvi JE zastarale, pozivaji se postupy, ktere jinde uz vypustili pred 30-40 lety... "Slava" CGPS!!!
[<<Předchozích 690] Příspěvky 691700 z 1075 [Dalších 375 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.