kreditka |
|
|
9.1.2009 17:09:02
Popsané podmínky doslova nesplňuje, to by se totiž musela přestavět půlka nemocnice aby to autorovým požadavkům vyhovovalo. Mimochodem to byla Nemocnice v Rychnově nad Kněžnou. Doporučovat ji domarodkám nemůžu, protože by mohly schytat porodníka "House" který by je svým humorem asi odboural, alespoň ty citlivější, ale je fakt že podává věškeré informace
![]() |
Zufi. |
|
|
9.1.2009 17:06:51
Kreditko, souhlas.
|
|
|
9.1.2009 17:06:42
ne Stáňo, mé komentáře jsou mnohdy prdlé a téměř vždycky zatížené nepřesným úhozem, ovšem zásadně požaduji, aby článek se závěrem, že v Čechách se rodí necivilizovaně vycházel z faktů o českých porodnicích. To je minimum, co mohu chtít.
Kdyby otec malinkého Rakušánka popsal báječný porod své ženy a vložil to textu nějakou formu otázky "také jste to tak měly, milé české rodičky, jeslipak jste neplakaly?", prosím. Diskutujme tady hodiny o klystýru a chování PA. Ale to, co předvedl tatínek, je medvědí službou přirozenému porodu. |
kreditka |
|
|
9.1.2009 17:04:41
Už ten ironický titulek je pliváním na celou ČR alespoň dle mého subjektivního dojmu, navíc koukám,, že rozhodně nejsem sama, kdo cítí z článku to opovrhování českým porodnictvím jako takovým (s vyjímkou Vrchlabí)
|
kreditka |
|
|
9.1.2009 17:00:56
Ironie nikomu neuškodila? Co když ta sestra v poradně reagovala na odmítnutí testů taky ironicky - v tomto případě to asi ublížilo ne?
Záleží na situaci |
|
|
9.1.2009 16:59:38
No jo, holky a nebude to náhodou tím, že vy jste u svých porodů nehledaly to, co chtěli oni? Možná by jste taky nenašli a neriskovali.
Libiku tvý komentáře čtu ráda, ale jsi někdy hrozně černobílá. |
Eva |
| • |
9.1.2009 16:58:47
Markéto, to jste měla velké, ale véééélkéééé štěstí. Mohlo to dopadnout i jinak. A právě kvůli tomu "MOHLO", budu raději pro příště zase rodit v porodnici. Kdyby ihned v porodnici nebyly použity přístroje které byly použity, nemusel se můj syn narodit. A takové přístroje prostě nějaká porodní asistentka, dula a podobně, jistě s sebou na domácí porod v kufříčku nemá. A nehodlám se tady hádat. Je to prostě tak, že jsme každý z jiného těsta a vyhovuje nám něco jiného. Já bych doma nerodila ani za nic. Mě prostředi nemocnice vyhovuje, mám pocit bezpečí a péče. A nakonec záleží na nás, jaké si to v konečném důsledku "okolo sebe uděláme".Já a můj partner máme na porod krásné vzpomínky, zaznamenané na kameře a nikdo nás nutně v ničem neomezoval.
|
|
|
9.1.2009 16:58:22
Proč mám pocit,že jsou tady dva různé články...
Jeden o tom,že dva lidé mají jistou představu o porodu a ačkoliv se snažili najít tady zázemí (porodnici,možnost rodit doma plnolegálně),tak se jim to nepovedlo...prostě jejich představu český systém porodnictví nenabízí,a riskovat nechtěli. A tak vyjeli rodit za hranice,kde byli spokojení - nabídli jim to,co tady není dostupné. Druhý článek je o tom,že dva lidé pohrdají českou zemí a jejím zdravotnictvím a tak bez toho,že by se přesvědčili na vlastní oči (a objezdili všechny porodnice a zkusili tam rodit,páč jinak je to vždy z druhé ruky) jedou snobsky rodit za hranice,ačkoliv tady se dá přece rodit tak krásně a přece nemusí být tak "cimprlich" Já četla ten první a ztotožnuji se s ním,ačkoliv jsem 2x velice hezky porodila v dvou českých porodnicích,tak ani jedna v republice mi nenabídne to,co bych chtěla při porodu čtvrtém,mám to ověřeno!!! ![]() Ven vyjet nemůžu,tak pokud nevyjde porod doma,tak asi NEBUDU MOCI PORODIT PODLE SVÉ PŘEDSTAVY ![]() |
Zufi. |
|
|
9.1.2009 16:58:20
Libiku,
![]() ![]() ![]() |
madelaine |
|
|
9.1.2009 16:55:36
trefné
není co dodat |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.