| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 740] Příspěvky 741750 z 1075 [Dalších 325 >>]
9.1.2009 15:06:45
Vyplývá z toho, že život v našem Kocourkově je pro něj utrpení, kdežto jiné, dle něj civilizované země jsou rájem zaslíbeným. Na to má také právo a navíc má také právo si vybrat zemi, ve které chce žít. Další z výhod civilizovaných zemí.

Špendlíku, počkej. Četly jsme stejný článek? Já četla článek o porodu v Rakousku, ptž dotyčné nevyhovoval porodnický systém v Česku. Nečetla jsem článek o životě v Rakousku, ptž život v Česku stojí za prd.

No a vidíš to - dotyčné nevyhovoval porodnický systém v Česku, tak si vybrala porod v Rakousku, dovolila si napsat, proč jí porodnický systém v Česku nevyhovuje... a hnedlinky je "civilizovaně" vyhazovaná, že když ji Česko na porod není dost dobré, ať si jde tedy ŽÍT do Rakous...
9.1.2009 15:04:51
Jenže tohle se může stát i na kterémkoliv jiném oddělení a s porodem to nemá celkem co dělat ... naše zdravotnictví je v krizi, chce to celkovou změnu legislativy, financování, prostě všeho ... to ale neznamená, že by se v ČR nedalo porodit hezky a příjemně ~;)
MarkétaP + 4 dcerky
9.1.2009 15:04:01
Špendlíku, ale on opravdu mluví o Kocourkově jen v souvislosti se zdravotnictvím. O tom, že se jim tu obecně žije špatně, se mi zdá nepadlo ani slovo ...
Marketa
  • 
9.1.2009 15:03:27
a jo, tak fakt skoda ;-)
9.1.2009 15:02:05
Ehm, Bludičko, přesně vím, o které píšeš - a nemusíš ani psát jméno porodnice. Ach jo, díky ní jsem se po třetím porodu cítila jako naprostý blbec, který není schopný odmítnout glukozu pro novorozence, který ji nepotřebuje. Totálně mě převálcovala. Chytnout ji u porodu, tak bych se s ní fakt asi soudila, to je hrůza, co si dovolí ~a~
9.1.2009 15:01:35
Zolynko, oni například chtěli rodit s někým, koho osobně znají. Můžeš mi uvést jednu jedinou porodnici, kde to v Čechách funguje? Díky za info.
Lenelka
9.1.2009 15:01:14
Ne ne, ja jsem v UK, bohuzel.
Marketa
  • 
9.1.2009 14:58:54
pokud jsem spravne pochopila z tvych drivejsich komentaru, zijes v NL, je to tak. nejsi treba nekde na jihu[Limburg] - ze bychom si mohly dat spolu kafe. jak tve vlastenectvi i kritiku chapu ;-)
9.1.2009 14:57:40
Já to chápu, pokud to chtěli udělat takhle, měli na to právo a nikdo jim v tom nesmí bránit. Jedna z výhod civilizovaných zemí~;). Já to ale pojímám vlastenecky, tyhle věci mi vadí. O ničem jiném jsem celou dobu nemluvila. U nás je mnoho věcí, které lze po právu kritizovat, stejně jako v každé jiné zemi. Autor to měl napsat jinak. Uráží mě způsob jakým to napsal. Vyplývá z toho, že život v našem Kocourkově je pro něj utrpení, kdežto jiné, dle něj civilizované země jsou rájem zaslíbeným. Na to má také právo a navíc má také právo si vybrat zemi, ve které chce žít. Další z výhod civilizovaných zemí. Tož tak.
9.1.2009 14:56:41
Ti inteligentnější (mezi které se mimochodem počítám..to jen tak na okraji) to udělali..takže co?...nejsem jediná, kdo si článek přečetl a kritizuje paušální kritiku, hození do jednoho pytle, informovanost z druhé ruky....jinak jim to přeju...je logické, že když na to člověk má, tak si komfort, pohodlí, klid, jistotu dopřeje...tohle by udělal každý, je to logické....ale článek prostě vyznívá neskutečně černobíle...
Pokud jsem to správně pochopila...už tu jednou rodili (spokojení) a pak "četli,slyšeli" a odsoudili šmahem vše. Nechci tu psát to,co už bylo výše napsáno mockrát. Jsem pro konstruktivní a konkrétní kritiku: kde co nešlo, proč to nešlo, jaké byly reakce na požadavky....takový článek by byl pro mě přínosný..ale tohle? nestěžuji si na subjektivitu ale na totální černobílost! a o kauze "deep communism" ani nemluvě...to prostě uráží, jak na to jinak reagovat? ~Rv
[<<Předchozích 740] Příspěvky 741750 z 1075 [Dalších 325 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.