| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme v civilizované zemi

[<<Předchozích 760] Příspěvky 761770 z 1075 [Dalších 305 >>]
kreditka
9.1.2009 14:49:04
Právo mu nikdo neupírá ale plivat na všechny ~o~
kreditka
9.1.2009 14:46:51
Kdyby chtěl autor napsat jen svoji zkušenost, nejspíš by napsal titulek "Rodily jsme v Rakousku" kdežto tento titulek zavání ironií hned zkraje o tom podtitulu je škoda mluvit ~a~
MarkétaP + 4 dcerky
9.1.2009 14:45:55
Já ano - protože tím je dáno najevo, že mě dotyčného názor nezajímá, že nemám zájem někomu vyhovět, pochopit, nemám zájem k diskusi, prostě je to takové zabalené "jdi do p.d.le".
Grainne
9.1.2009 14:45:33
Kreditko, on ho zatratil pro svou potřebu a na to má právo. Prostě systém je pro někoho nevyhovující.
kreditka
9.1.2009 14:43:17
Já v tom nic špatného nevidím
Grainne
9.1.2009 14:42:47
Já to prostě nevnímám negativně a nepojímám to vlastenecky.
Jak jsem psala, je to otázka výkladu, já vnímám ten pozitivní zážitek z toho, že když autor odboural se svou manželkou rizika porodu v českých porodnicích, která jednoznačně podstupovat nechtěl a která zcela objektivně jsou, byl spokojen se svou volbou a cítili se jako svéprávné a civilizované bytosti, rozhodující o věci, která se jich týká.
kreditka
9.1.2009 14:41:44
Pozor, nikde nepíšu, že čeké porodnictví a porodnice jsou nejlepší na světě, protože jsem rodila jen v jedné, kterou také chválím a proto se mi nelíbí, že autor kritizuje i tu "moji" porodnici ačkoliv o ni ani nezakopnul. Kdyby napsal, že nesehnal porodnici, dle jejich představ tak to beru, ale jen plivat na všechny krom Vrchlabí je sprosté
9.1.2009 14:41:33
Kreditko a kde že to haní české porodnictví jako celek?

Cituji "že i v českých porodnicích lze potkat zkušený a příjemný, byť neznámý personál."

9.1.2009 14:41:31
Možná to takhle prostě napsat nechtěl... ale jak sama píšeš, výklad souhlasí s článkem... takže možná jenom předpokládal, že inteligentní čtenáři diskutující na Rodině pod jeho článkem si z něj přečtou něco víc, než jen nadpis

9.1.2009 14:40:11
Ona celá diskuze je právě o tom, že NENÍ úplně jasné, co VŠECHNO chtěl autor říct... (a která potrefená husa se ozve:))))tím mířím rýpanec sama na sebe;)
[<<Předchozích 760] Příspěvky 761770 z 1075 [Dalších 305 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.