zuzini |
|
|
9.1.2009 11:56:05
Vidíš a já jsem si vodu píchnout nedala ani před tlačením a porodila hlavičku jak se říká " v čepici" Dle čínského učení to jsou nejšťastnější děti, jak jsem se později dozvěděla. PA byla nadšená, takto se rodí prý málo dětí (není divu, když se dirupce provádí rutinně)
|
vendyna (Janinka + Alenka) |
|
|
9.1.2009 11:55:27
No dobře, ve Vrchlabí se jim líbilo. Ale ostatní jsou jako hnůj, že radši vyrazili za čáru?
|
Grainne |
|
|
9.1.2009 11:55:14
Špendlík, já bych tu maminku nenechala žít ve lži. Nevím, proč bychom měli kolébat náš porodnický personál, jak je všechno super a skvělé. Trocha kritiky není od věci.
Třeba jenom usnuli na tom vavřínovém listě statistik. Proč je neprobudit, aby slezli ze svého bobkového listu? Klidně i s fanfárou. |
Bumbi&05,08,10 |
|
|
9.1.2009 11:55:08
jmenuj mi, prosím, alespoň jednu českou porodnici, kde to jde. já jsem ji loňský rok nenašla...
|
zuni |
|
|
9.1.2009 11:55:08
" článek odsoudil všechny "
KDE????? |
DENISA |
| • |
9.1.2009 11:55:00
Asi jsi me spatne rozumnela ci ja se spatne vyjadrila.... Vadi mi veta "Nepěkných zážitků z českých porodnic jsme jak četli, tak od známých slyšeli". To ja taky slysela ci na diskusich cetla spoustu prisernych zazitku zen rodicich na Zapade. Vetsinou to byly komplikovane ci dlouhe porody, kdezto ty, co porodili za 10 min si nestezovaly, byt pece nebyla zrovna 2x nejlepsi. A to plati dle meho pro vsechny zeme. Proste tyto pocity jsou velice subjektni (moji znamou vylozene lekari vytahli hrobnikovi z lopaty i dite zachranili, presto byla schopna po par dnech stezovat si na kvalitu nemocnicniho jidla). Kdyby pan napsal, ze obesli par ceskych porodnic a nikde jim nebyli ochotni vyjit vstric jejich pozadavkum, zkusili par PA a zjistili, ze nejsou pro porod doma dobre vybavene atd., pak bych jeho plivani na stav ceskeho porodnictvi asi snasela lepe. Je jiste spousta oduvodnenych stiznosti na stav ceskeho porodnictvi, ze je spousta pripadu, kdyz zene naslibuji splneni jejich pozadavku a pak se na to vykaslou, ale dluzno podotknout, ze casto se zeny vyberem porodnice ci alternativ k porodnicim moc nezabyvaji a pak si jenom stezuji.
|
Lenelka |
|
|
9.1.2009 11:54:03
Pravda, pravda
![]() |
Bumbi&05,08,10 |
|
|
9.1.2009 11:53:39
moje to ví, zajímá se
![]() ano, porody probíhaly jinak, ale s mamkou jsme se shodly, že povýšenost a arogance se nezměnila, byť dílčí věci ano (mě třeba mamka poprvé viděla nahatou, až když si mě donesla domů a tam rozbalila....). ale přístp "já jsem doktor, kdo je víc", je pořád stejný. nevím, jak ostatní, ale mám zkušenostm že když dr. zjistí mé tituly, chování se výrazně změní a jsou ochotnější se víc bavit a diskutovat o volbě řešení. To mi pořá nepřijde úplně profesionální... |
|
|
9.1.2009 11:53:29
A pokud to v nemocnicích tak nefunguje a já musím být neustále ve střehu, tak je to přesně to, o čem se tu celou dobu bavíme
![]() |
vendyna (Janinka + Alenka) |
|
|
9.1.2009 11:53:05
Dobře, chápu, že jsou lidé, co jsou nesmělí a prosadit si svou není pro ně lehké. Opakuji ale už po sté, že článek odsoudil všechny a bylo to nefér.
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.