vendyna (Janinka + Alenka) |
|
|
9.1.2009 11:16:45
stopro ve všem!!
![]() |
vendyna (Janinka + Alenka) |
|
|
9.1.2009 11:14:19
SOUHLASÍÍÍM, STOPRO VE VŠEM!
![]() ![]() ![]() |
Grainne |
|
|
9.1.2009 11:10:13
Jo, jo, souhlas, všechny české PA vše dělají upřímně, skoro zadara...zato ty zlé rakouské...
![]() Co na tohle říct? No to je snad ten zkaženej kapitalismus. Nepotřebuju upřímnost v duši, potřebuju profesionály, kteří sledují nejnovější trendy v oboru a nezamrzli před 30ti lety ve škole. |
moravian-girl |
|
9.1.2009 11:09:24
mé OSOBNÍ zkušenosti se zdravotní péčí v západních státech (Velká Británie, Německo, Finsko), bych byla velmi opatrná v kritice českého zdravotnictví.
|
zuzini |
|
|
9.1.2009 11:07:40
Vendyno, věz, že v mnoha porodnicích se tě na nic neptají. Prostě příjdou a píchnou, dřív než stačíš zareagovat. A pokud stačíš, budou se s tebou dohadovat a přesvědčovat. Je opravdu tak nezbytné, aby se rodička musela při porodu se zdravotníky přít?
|
zuzini |
|
|
9.1.2009 11:07:33
Vendyno, věz, že v mnoha porodnicích se tě na nic neptají. Prostě příjdou a píchnou, dřív než stačíš zareagovat. A pokud stačíš, budou se s tebou dohadovat a přesvědčovat. Je opravdu tak nezbytné, aby se rodička musela při porodu se zdravotníky přít?
|
Veronika, školák a předškolačka |
| • |
9.1.2009 11:07:33
já nemyslím, že nešťastně. Spousta lidí to tak skutečně vidí - "oni jí tam pomáhají porodit zdravé dítě, a ona, místo aby byla vděčná, řeší takové a onaké "nesmysly" ..." Možná jste se lekla, že se někdo urazil, možná to vy osobně tak doslova ani nemyslíte, ale podle mne je to naopak velmi výstižné. Viděla jsem podobných reakcí spoustu. A já sama jsem, zejména při svém prvním porodu, cítila velmi intenzívně, že se na mne takto pohlíží.
|
|
|
9.1.2009 11:06:59
..ale někde jsem četla, že až 70% obyvatelstva ve státě jsou úplní blbci. To se pak na ně dobře naráží i kdekoliv v porodnicích.
![]() |
Grainne |
|
|
9.1.2009 11:06:20
Vendyno, pokud jsi tak dobrá, že po 12 hodinách bolestí máš ještě sílu něco prosazovat, proč ne. Já bych na to nesázala.
Mnohde je dobrým zvykem povolat manžela až v závěrečné fázi porodu, kde už je víceméně hotovo... Prostě zase sázka na štěstí. Já chci vědět předem. Jak říkám, optimálně za peníze proti podpisu. |
zuni |
|
|
9.1.2009 11:05:44
"Budou možná brblat" na to fákt při porodu nejsem zvědavá
|
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1
Labyrintem Malostranských dvorkůPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.