| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Zbytečné zásahy do porodu

[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 1209 [Dalších 1109 >>]
zuzini
1.2.2009 23:01:11
Frido, snad si nemyslíš, že jich je málo. Mám dvě kamarádky pracující ve zdravotnictví a s oběma si píšu pouze při jejich nočních směnách. ~d~
Bylo by naivní si myslet, že zdravotníci, pokud nemají co na práci, jen a jen studují ~j~
zdravotnice porodnicodomorodka
1.2.2009 23:00:53
kili - osobo, takže když se nějaký rodič Tvého pacienta otáže na něco Tvého nadřízeného na Tvou adresu, tak mu již nikdy neodpovíš, nebo jen na to, co uznáš sám za vhodné...?
1.2.2009 22:57:54
Já jsem to myslela jinak - já měla nutkání tlačit už hodinu před epiduralem (to jsem byla otevřená na necelých 5), což bylo fakt brzy - takže mě doktor spíš brzdil. Poslechnout tělo, asi bych se fakt odrovnala, jak jsi psala ~;)
1.2.2009 22:57:45
JJ,to je fakt,z toho,co občas plácne na net klan "tečka,trojtečka a pomlčka",se fakt zjistí,jak to bylo,co k tomu koho vedlo...to jo...

To je něco jako doslova věřit bulváru,fakt znám ženské,co tomu věří:"kdo s kým a kolikrátů a považují to za svatou pravdu,ovšem celkem to o nich ledacos vypovídá...
kili
  • 
1.2.2009 22:57:02
Osobo, mne se to vůbec nedotklo, jakkoli to nebyl jen dotaz, jak se tu snažíte zkamuflovat. Ale stačilo mi to, abych si o Vás a Vašich komplickách udělal svůj úsudek a podle toho s vámi i jednal, např. si s vámi netykal.

Betula Pendula
1.2.2009 22:54:32
Děkuji za skvělý článek. Mám rok a půl starou holčičku. Absolvovala jsem porod v nemocnici se spoustou zákroků,které popisujete jako nepřirozené . Nějak zvlášť jsem se na něj nepřipravovala (což mě teď mrzí) a opravdu jsem měla pocit,že všechno probíhá v režii někoho úplně jiného. Staral se o mě skvělý personál,ale opravdu tak,aby byl porod co nejrychlejší. Miminko ale postupovalo velice pomalu (kontrakce mi vyvolali oxytocinem) a když jsem byla opravdu velice unavená a přesvědčená,že dalších pár hodin kontrakcí prostě nezvládnu,poprosila jsem o epidurál. Byla to veliká úleva,ale další čtyři hodiny do poslední doby porodní jsem ležela na porodním sále se spoustou hadiček v žilách :). Opravdu si pamatuju porod jako nejhorší zážitek v životě,přesně jak píšete ve svém článku. Pokud se rozhodneme s manželem pro dalšího potomka,určitě se budu snažit,aby to všechno probíhalo jinak. Nehodlám rodit doma,ale chtěla bych se na porodu mého dítěte podílet větší měrou.
Raďulka
1.2.2009 22:47:12
Jéje, asistentka šéfa se taky bojí, že ji někdo práskne že chatuje v pracovní době? No, asi má důvod ~t~
zdravotnice porodnicodomorodka
1.2.2009 22:47:07
Patko, nevkládej mi motiv, který nemám, možná jej máš ty na mou adresu.

Ještě jsem zapoměla, že kili zveřejnil jeden z dotazů na veřejné diskuzi vč. emailové adresy a ten email nebyl určen jemu, takže kdo chtěl koho pošpinit?

Mne jen zajíma, kolik zdravotnických pracovníků může v práci brousit po netu a žvanit na diskuzních servrech, nic víc...

A naprosto chápu, jak se kiliho dotklo, že se někdo ptal na jeho pracovní aktivitu u jeho nadřízených, věřím, že se mu to zřejmě ještě nestalo.
Lenka Nová
  • 
1.2.2009 22:45:19
Kdo pročítal Porody doma, tak to ví.Je nás tu hodně, u nás v práci si o tom povídá i asistentka hlavního šéfa, o udávání.
1.2.2009 22:43:26
PATKO,ty jsi u toho byla,dopisy četla a víš že jich byla serie???
[<<Předchozích 90] Příspěvky 91100 z 1209 [Dalších 1109 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.