zuzini |
|
|
1.2.2009 23:01:11
Frido, snad si nemyslíš, že jich je málo. Mám dvě kamarádky pracující ve zdravotnictví a s oběma si píšu pouze při jejich nočních směnách.
![]() Bylo by naivní si myslet, že zdravotníci, pokud nemají co na práci, jen a jen studují ![]() |
zdravotnice porodnicodomorodka |
|
|
1.2.2009 23:00:53
kili - osobo, takže když se nějaký rodič Tvého pacienta otáže na něco Tvého nadřízeného na Tvou adresu, tak mu již nikdy neodpovíš, nebo jen na to, co uznáš sám za vhodné...?
|
|
|
1.2.2009 22:57:54
Já jsem to myslela jinak - já měla nutkání tlačit už hodinu před epiduralem (to jsem byla otevřená na necelých 5), což bylo fakt brzy - takže mě doktor spíš brzdil. Poslechnout tělo, asi bych se fakt odrovnala, jak jsi psala
![]() |
|
|
1.2.2009 22:57:45
JJ,to je fakt,z toho,co občas plácne na net klan "tečka,trojtečka a pomlčka",se fakt zjistí,jak to bylo,co k tomu koho vedlo...to jo...
To je něco jako doslova věřit bulváru,fakt znám ženské,co tomu věří:"kdo s kým a kolikrátů a považují to za svatou pravdu,ovšem celkem to o nich ledacos vypovídá... |
kili |
| • |
1.2.2009 22:57:02
Osobo, mne se to vůbec nedotklo, jakkoli to nebyl jen dotaz, jak se tu snažíte zkamuflovat. Ale stačilo mi to, abych si o Vás a Vašich komplickách udělal svůj úsudek a podle toho s vámi i jednal, např. si s vámi netykal.
|
Betula Pendula |
|
1.2.2009 22:54:32
Děkuji za skvělý článek. Mám rok a půl starou holčičku. Absolvovala jsem porod v nemocnici se spoustou zákroků,které popisujete jako nepřirozené . Nějak zvlášť jsem se na něj nepřipravovala (což mě teď mrzí) a opravdu jsem měla pocit,že všechno probíhá v režii někoho úplně jiného. Staral se o mě skvělý personál,ale opravdu tak,aby byl porod co nejrychlejší. Miminko ale postupovalo velice pomalu (kontrakce mi vyvolali oxytocinem) a když jsem byla opravdu velice unavená a přesvědčená,že dalších pár hodin kontrakcí prostě nezvládnu,poprosila jsem o epidurál. Byla to veliká úleva,ale další čtyři hodiny do poslední doby porodní jsem ležela na porodním sále se spoustou hadiček v žilách :). Opravdu si pamatuju porod jako nejhorší zážitek v životě,přesně jak píšete ve svém článku. Pokud se rozhodneme s manželem pro dalšího potomka,určitě se budu snažit,aby to všechno probíhalo jinak. Nehodlám rodit doma,ale chtěla bych se na porodu mého dítěte podílet větší měrou.
|
Raďulka |
|
|
1.2.2009 22:47:12
Jéje, asistentka šéfa se taky bojí, že ji někdo práskne že chatuje v pracovní době? No, asi má důvod
![]() |
zdravotnice porodnicodomorodka |
|
|
1.2.2009 22:47:07
Patko, nevkládej mi motiv, který nemám, možná jej máš ty na mou adresu.
Ještě jsem zapoměla, že kili zveřejnil jeden z dotazů na veřejné diskuzi vč. emailové adresy a ten email nebyl určen jemu, takže kdo chtěl koho pošpinit? Mne jen zajíma, kolik zdravotnických pracovníků může v práci brousit po netu a žvanit na diskuzních servrech, nic víc... A naprosto chápu, jak se kiliho dotklo, že se někdo ptal na jeho pracovní aktivitu u jeho nadřízených, věřím, že se mu to zřejmě ještě nestalo. |
Lenka Nová |
| • |
1.2.2009 22:45:19
Kdo pročítal Porody doma, tak to ví.Je nás tu hodně, u nás v práci si o tom povídá i asistentka hlavního šéfa, o udávání.
|
|
|
1.2.2009 22:43:26
PATKO,ty jsi u toho byla,dopisy četla a víš že jich byla serie???
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.