třeba áčko |
| • |
1.2.2009 23:13:52
,,DOBRÝ DEN,
v posledních dnech jsem se zájmem sledovala mnohé diskuze ohledně péče ve zdravotnictví a zběžně jsem nakoukla i do několika diskuzí. Musím říct, že mě velmi zarazilo, že v průběhu celého dne (tedy i v pracovní době) mají čas diskutovat mnozí lékaři. Ovšem rekordmanem je váš pracovník, dr. Jiří Kilián. Chápu, že lékař nemůže být v plném pracovním nasazení celou pracovní dobu (u pana Kiliána mi přijde, že pracuje maximálně polovinu své pracovní doby), ale zaráží mne mnohé. Jednak, proč lékař nevěnuje svůj volný čas (v rámci pracovní doby) spíše odbornému sebevzdělávání, získávání zkušeností ze zahraničních pramenů (velmi by mu to prospělo) a i kultivaci svého psaného projevu. O komunikaci s lidmi - tedy i vašimi klienty nemluvě. Jako příklad uvádím některé velice stylsticky, odborně, gramaticky i lidsky "zdařilé" příspěvky do diskuze vašeho kolegy, kterých jsem se dočetla na http://neviditelnypes.lidovky.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A080921_111934_p_spolecnost_wag&reakce=26587528: Myslím, že neprospívá dobrému jménu vašeho zařízení, pokud ho někdo zaštiťuje tímto způsobem.,, TAK TO BYL JEDEN Z DOPISU.V té diskuzi na Neviditelném psu je jako pikantnost mnoho sprostých výrazů, např. Cizinka chce nakopnout kiliho do p.dele.Jak působivé, od ženy, matky. A co teprve paní psycholožka M.M. Jak smutné. |
zdravotnice porodnicodomorodka |
|
|
1.2.2009 23:13:20
kili, ale já jsem taky rodič a třebas jednou budu bušit s dítětem v náručí na dveře Vsetínské nemocnice a budu se obávat, že mi neotevřeš, protože budeš mít dovolenou a budeš chatovat, anebo mne vyprovodíš, protože jsem se tak drze optala na tvou činnost...sledují tě zde opravdoví rodiče Tvých dětských klientů...
|
Raďulka |
|
|
1.2.2009 23:12:20
Frido, my třeba máme na nočních net dovolený, respektive máme adminem zakázáné stránky s erotikou a hrama. Takže většina holek kecá na ICQ, někdo studuje, někdo si dělá přípravy do školy jako třeba já
Ale zkus se probírat novinkami v oboru ve 4 h ráno, to jako fakt při nejlepší vůli nejde, obzvláště když máš druhou noční po sobě. To prostě tupě hledíš a raději něco děláš na oddělení, abys neusla ![]() |
Milada. |
|
|
1.2.2009 23:10:20
Kili,
povím Ti to takhle: na Rodinu chodím od roku 1999 a vykám jen v Poradnách. A nikdy jsem v běžné diskuzi nezažila (za těch X let!) nikoho, kdo by vykání vyžadoval tak, jako to tu prezentuješ Ty . Já Ti vykat nebudu nikdy a věř, že nebudu sama |
zuzini |
|
|
1.2.2009 23:08:50
Jo, s tím souhlasím. Chtěla jsem poukázat na to, že chatování či jiné internetové záliby jsou v pracovní době stále běžné.
|
kili |
| • |
1.2.2009 23:08:13
To není Vaše starost. Rodiče raději nechte na pokoji. Takovými bláboly nezakamuflujete, že z Vaší strany nešlo jen o dotaz.
|
|
|
1.2.2009 23:07:44
zato vypovídací hodnota nicku kili s heslem "důvěřuj svému lékaři", když svou dovolenou tráví v práci a chatuje, je namnoze jiná...
|
Lída |
| • |
1.2.2009 23:06:59
A ta kráva, byla ustájená, nebo s volným výběhem. Ono to chce taky trochu kondici na porod?
|
kili |
| • |
1.2.2009 23:06:06
vypovídací hodnota tečky trojtečky a pomlčky nebo co jste ještě uvedla je úplně stejný, jako vypovídací hodnota sdělení od Vás, fridy et al., která jsou namnoze v intencích onoho "jedna paní povídala, že druhá někde cosi slyšela".
|
|
|
1.2.2009 23:03:49
Zuzini, vidíš, a to je to, oč mi jde. Pokud opravdu nemají co na práci a mají svolení provozovatele k chatování, nechť tak činí...ale jelikož jsou zdravotničtí pracovníci placeni z peněz dańových poplatníků, myslím si, že by to neměla být norma. Ano, měli by studovat, např. odkazy na různé databáze a výzkumy.
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.