| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Anketa: Fyzické tresty ve rodině

[<<Předchozích 440] Příspěvky 441450 z 750 [Dalších 300 >>]
Pruhovaná
5.2.2009 23:23:48
Protože jseš v mocenské pozici. A nemyslím to přímo na plácnutí, i když proti němu nejsem. Nebo se domníváš, že jsou si rodiče v pozicích a rolích, v právech a povinnostech se svými malými dětmi rovni? Přehození přes rameno a odnešení ze silnice není mocenský akt?
Jitka
  • 
5.2.2009 23:22:56
diskuzi jsem nečetla celou.
Dívím se že se některé z vás nebojíte, že vámi jednou vaše dítě bude ´minimálně pohrdat (tak jako já pohrdám mou matkou).
Tvrzení že občas si dítě pár pohlavků zaslouží, může zastávat primitiv (např. jako má matka), který se neobtěžuje si něco přečíst něco o výchově a volí nejjednodušší přístup pro sebe.
když dá politik politikovi pohlavek, dostane politik který si začal pokutu (tuším 1000 Kč). Jenže já mám taky tomu politikovi chut jednu vrazit, štve mne, mám pocit že se chová hůř než ti vašï pubertáci. Vás ten politik ( nebo jiný) neštve? Tak proč nejdete vrazit facku jemu, ale na svého pubertáka si troufáte?
Eva (dve deti)
  • 
5.2.2009 23:21:29
A proc ne? Deti se prece neuci jenom od rodicu. A dokonce mohou neco i samy vymyslet. Spis nechapu, jak bych diteti vysvetlila, ze ono bit ostatni nesmi, kdezto ja ano.
Katla
5.2.2009 23:20:15
Halino, já ti věřím. A taky ti věřím, že to neděláš ve vzteku nebo v potřebě se odreagovat. Já jsem to tu někde přirivnávala ke kříšení omdlelého, prostě k děcku nejak proniknout. Osobně jsem k facce ještě nesáhla, ale po zadku jsem lupla.
Kohnova
  • 
5.2.2009 23:20:09
Halino, typovala bych to, ze psychologova rada znela mu jednu placnout, kdyz ma zachvat vzteku, aby se probral. Coz je neco jineho, nez o cem jsem mluvila, ikdyz mozna v rozporu s psychologem se nedomnivam, ze to synovy problemy vyresi. Spis by bylo dobre hledat jejich pricinu.
Uprimne, ne kazdy psycholog je guru, event. majitel univerzalni pravdy. Neni to ani farar ani saman, takze posvatna ucta je zbytecna. Me jako dite psycholog mlatil tak, ze by se zadny katecheta nemusel za to stydet.
Na neprijatelnosti nasili pri vychove to, myslim, nic nemeni.
Eva (dve deti)
  • 
5.2.2009 23:18:36
No, kdyz jsem zjistila, ze ty kurzy poradaji, litovala jsem, ze ted nejsme v Brne. Nekdy by se hodili podobne smyslejici lide :-) Tak treba az se tam vratime.
Pruhovaná
5.2.2009 23:18:35
~R^~R^~R^
ale dostaneš tady co proto, tohle říct je snad jediné tabu na tomto ~;)serveru
Katla
5.2.2009 23:17:34
Kohnová, ve chvíli, kdy bych někoho dospělýho praštila, tak by mi to nebylo ani blbý ani bych se nebála, že budu vypadat směšně., protože by to bylo zcela impulzivní a možná bych i kousala, škrábala, kopala , rdousila.....no, reálně jsem ted tak nějak unavená, že vlastně ani nereaguju
zuzini
5.2.2009 23:13:59
~t~
Eva (dve deti)
  • 
5.2.2009 23:13:36
Presne, kdyz si uvedomim, ze se chovam jako "dospelak". Brrr.
[<<Předchozích 440] Příspěvky 441450 z 750 [Dalších 300 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.