| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Anketa: Fyzické tresty ve rodině

[<<Předchozích 450] Příspěvky 451460 z 750 [Dalších 290 >>]
zuzini
5.2.2009 23:13:34
Kredtiko, odsávačku na vysavač. Je fakt výborná. Hadičkovou jsme měli u starší dcery. Je to šílená drasťárna, taky jsme na ni při odsávání museli být dva.
kreditka
5.2.2009 23:11:03
Kdybych počítala naše hádky na toto téma, tak se ani nedopočítám....nejhorší je že za 4 měsíce jí přibude další přírůstek do rodiny, musím doufat, ža švára sebere odvahu a konečně se vzepře....koneckonců půjde už i o jeho dítě!!
Halina
  • 
5.2.2009 23:10:57
No vidíte a mě sám psycholog doporučil, abych synovy čas od času plácla.Tenkrát mě řekl, že takové dítě ještě nezažil já byla umluvená a syn během tří minut jeho ordinaci převrátil vzhůru nohama,když se pan doktor snažil mému synovi v tom zabránit pokousal ho a dokopal.Neplatí na něj vůbec nic.My s manželem jsme klidný jen tak nás nic nerozhází ,ale syn je prostě na zabití.Není den, abych něco ve škole nemusela urovnávat.učitele posila do pr***e do očí jim klidně řekne, že jsou paka,děs někdy z něho prostě šílím.Všichni nám říkají že roste pro kriminál.Táhne se to s ním ,už od miminka.jako kojenec mě steky dokousal prsa .vydržel ječet celí den,nespal ani v noci ani ve dne.V nemocnici s ním nevydrželi ani den a volali nás na pomoc.Jit k lékařce je pro nás stres neboť si aby se mu doktorka mohla kouknout do krku drží Syna čtyři dospělí lidi.Prostě jen facka ho dokáže probrat a věřte ,že to nedělám z radosti.
Eva (dve deti)
  • 
5.2.2009 23:10:55
Jiste ho nenechate prejet. Otazka je, jestli maji tresty nejaky vyznam. Kdyz jste s nim a na dosah, muzete ho prece stejne dobre zadrzet. Pokud tam nejste, stejne tezko neco nadelate.
Eva (dve deti)
  • 
5.2.2009 23:07:32
Barco, deti mam jeste celkem male (4,5 a 2,5). Tezko rict, cim Tvuj syn ucitele popouzi. Dobre ale vim, ze nektera nase gymnazia jsou dost zkostnatela. I ja (zakriknuta holka, vychovavana k superucte k autoritam) jsem si na VS vyslechla prednasku od pana docenta, ze jsem desne suverenni a ze neco takoveho jeste nevidel. A to jenom proto, ze jsem si dovolila upozornit ho, ze mi spatne opravil pisemku. Byla jsem tenkrat velice slusna. Nekdy clovek holt narazi. Verim, zes ve vychove delala vzdycky to nejlepsi, co v tu chvili slo. Ted uz je to na Tvem synovi. Jiste je to fajn kluk.
kreditka
5.2.2009 23:07:25
Volat sociálku a policii můžeš ale v případě, že máš ochotu lidí svědčit v případě sociálky, popř. policie ji musí chytit při činu - což je nemožné, bydlíme jinde než ona. Stopy na dítěti po sprše nikdo žádné nenajde a psychickou újmu u 17 měsíčního dítěte budou težko prokazovat. Je to smutné, ale je to tak ~d~
kreditka
5.2.2009 23:03:43
Se svýma rodičema švagřice nemluví, s naší babičkou ano, ta je z toho nešťastná, ale to ani neví vše (ze zdravotních důvodů je to lepší), navíc je to zas nevlastní babička, takže jediné co podnikáme je to, že si berem malou k sobě na hlídání (naštěstí její matka je společenský typ tak je malá u nás dost často) Domlouvat švagřici je házením hrachu na zeď. Otec holčičky se o ni nezajímá...švagr je doma jak může a malé snáší modré z nebe, se ženou už o tom několikrát debatoval, ale vždy to skončilo "Vždyť není tvoje..." ~n~
Jitka
  • 
5.2.2009 23:03:37
fyzicky- kopala do nás, rvala za vlasy přitom řvala já tě zabiju. Vřískala vy děvky, krávy líný ( např. když byl neuklizený náš pokoj). A toto její chování nebylo vůbec výjímečné, někiolikrát na nás vy děvky řvala i po té co se má starší segra v 16 letech rozhodla, že odejde do kláštera. Matka stále zdůraznovala, že jsme si to že nás zmlátila zasloužili, např. protože jsme jí vytočili, litovla se jaký je chudák ( otec umřel když jsme byli malí). Trvalo mi dlouho i to než mi došlo že nás matka týrá. Co jsem se kvůli ní nabrečela. No a jednou když mi bylo 16 let a matka mne zase chtěla mlátit, že jsem jí vytočila, to skončilo tak, že jsem matce udělala pěkný monokl.
A měla ho pěknou dobu, před okolím říkala, jak se neštastně bouchla.
Na některé lidi z okolí snad skutečně matka působila jako vzorná křestanka, vdova která slušně vychovala tolik dětí, jak to tak ráda sama zdůraznovala. Matce jsem několikrát řekla, že slušná sice sem ale vychovaná ne.
Naposledy jsem matce připomněla, že jsem byla týrané dítě při svém posledním těhotenství. Většinou reaguje, že to není pravda, že si pamatuji jen to špatné,( což není pravda) A minimálně omluvit by se nám měla stále ( kvůli sobě), ale jaksi se k tomu nemá. Nechápe, že když ona si neodsoudila svojí matku, jak já si jí "mohu dovolit kritizovat".
Astrit
5.2.2009 22:58:30
Je pro mě nepředstavitelné, že bych se nechala několik let trpělivě hryzat od mého dítěte! To bych ho asi hryzla taky...já bych asi nečekala až dojde k rozumu a nenechala se takto terorizovat, já bych už dávno s ním mazala za dětským psychologem. Snad bych se od něj dočkala kvalifikované odpovědi, abych to vůbec JÁ psychicky ustála. Obdivuji vás, jste světice. Takto živé dítě musí dát zabrat každému.
Kohnova
  • 
5.2.2009 22:57:28
Hrouda: ja je nebiju, protoze je mi to blby. Bojim se, ze bych pri tom vypadala smesne :). Ale hlavne jsme se naucila jednou praktickou vec, totiz ze kdyz me nekdo doopravdy zle vyprudi, tak, ze nezvladnu se nad to povznest, tak ho poslu nahlas vis kam. Nekdy me i napadne, jak to formulovat pomoci samych slusnych slov, ale se znicujicim vysledkem :D, ale to je mensinova zalezitost, vetsinou dostanu inspiraci az ex post. Zjistila jsem, ze pokud to clovek udela u lidi, kteri si na vas dovoluji z pozice moci, je to neco, co fakt ulevi a posili sebeduveru.
[<<Předchozích 450] Příspěvky 451460 z 750 [Dalších 290 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.