Katla |
|
|
5.2.2009 22:39:37
v principu bych se pod to podepsala, ale musím se přiznat, že by se občas nějakej dospělej našel, kterýmu bych s chutí dala do kokosu. Jinak, naše děti se pobijí samy - a to je nebijeme, kromě mnou popisovaného lupnutí v rámci jejich afektů, ale to beru jako kříšení. Navíc je to už přechází, už dozrávají. Krást se taky nemá, ale jsou případy, kdy je krádež ospravedlnitelná.
|
Katla |
|
|
5.2.2009 22:35:07
mám ho moc ráda a když mě přejde únava a zlost, tak mě je ho dost líto, ptotže mám pocit, že sám nad svým chováním nemá vládu
|
Kohnova |
| • |
5.2.2009 22:33:33
co zajimaveho rict, aby me otiskli v casopise, ale zoufale me nic nenapada. Odpoved na anketni otazku je prece davno jasna.
Mezi bitim deti a dospelych neni rozdil, dokonce deti jsou v porovnani s dospelymi daleko bezbrannejsi, pritom o tom, zda-li bit dospele, nediskutujeme. Biti jako vychovny prostredek je prekonane minimalne sto let, jeho ucinnost byla mnohokrat vyvracena. Mne jako dite rodice bili, ja sve deti nebiju, meho muze nebili, nase deti nebije. Deti lze vychovavat bez biti dtto bez vsech ostatnich druhu nasili vcetne slovniho. Ze mi nekdy bouchnou kamna, to je normalni a patri to prece k zivotu. Deti potrebuji dostavat pravdivou zpetnou vazbu, takze pokud nas rozliti, je dobre videt, ze nas rozlitili, ale neni nutne je zmlatit. Nasili by nemelo byt prijatelne v zadne forme. |
Katla |
|
|
5.2.2009 22:32:24
dokáže dost narušit rodinou stabilitu a nějaký debaty, jesli plácnout nebo ne, se zdají směšný ve srovnání s tím, co se řeší.
|
Racek |
|
|
5.2.2009 22:32:20
Pokud jsi diteti nebezpeci aut stokrat vysvetlila, ale ono si prestalo lehat az kdyz jsi ho placla, tak ja osobne bych se bala, ze jeho "pochopeni nebezpecnosti situace" se tyka neceho uplne jineho - ne aut, ale placani. Ze pochopilo, ze kdyz se nerozhlidne a nepujde rychle a svizne, tak ho placnes. Coz ovsem hrozi jen, pokud u toho jsi...
|
Katla |
|
|
5.2.2009 22:30:47
náš prostřední mě vyučil. Ty afekty ted už sice tak moc nemá, ale zase přišly nové věci........
|
Katla |
|
|
5.2.2009 22:27:25
stačí, když ty kusy ocelové trubky rozdám jim, hodím nožky nahoru, dám si kafčo a počkám, až se ztrestají vzájemně.
![]() ![]() ![]() |
Katla |
|
|
5.2.2009 22:25:51
Jo, mám a holčička je velmi, velmi učenlivá, co se nepřístojností týče. Jinak co se vztahuje k tématu , Eválku, já se vlastně už nemusím namáhat - téma zní "Fyzické tresty v rodině" - oni se obslouží sami vzájemně - už i malá dokáže bráchy pěkně cásnout po palici - když to vezmu kolem a kolem, tak moje role vlastně spočívá v tom, dohlížet, aby tu trestající svépomoc moc nepřepískli/ly
![]() |
Vaal |
|
|
5.2.2009 22:23:55
Hroudo, šmarjá, ty si takto úplně odrovnáš ruce
Doporučuji rákosku, nebo kus ocelové trubky ![]() |
Vaal |
|
|
5.2.2009 22:20:17
Třeba by ti starší kluci nosili do vězení pomeranče
![]() ..a ty máš dva starší kluky a holčičku?...teda jestli se můžu zeptat..taky bych ráda tři děti..no ale co jsem tu četla, tak tedy nevím zda si neobjednám raději místo kluků holčičky ![]() |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.