| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Anketa: Fyzické tresty ve rodině

[<<Předchozích 480] Příspěvky 481490 z 750 [Dalších 260 >>]
Katla
5.2.2009 22:15:24
jás své děti nebiju. Já jim občas, velmi zřídka, lupnu , když už jinak nelze. Vzhledem k tomu, že trpím přebujelou sebeláskou a nerada bych si poškodila ruku, tak je to spíš symbolické. A jak tak pánové vědí, že to obvykle nedělám, tak to má efekt. My jsme hodně temperamentní a kontaktní a kluci se ukrutně rádi kočkujou, jako se mnou perou, lechtají a tak, a myslím, že si při tomto divokém řádění kolikrát nechtíc uštědříme citelnější žďuchance, než když se já rozhodnu ~o~~o~~o~
Ivona,Klára 6,Tereza 2.5
  • 
5.2.2009 22:09:41
chudák dítě,pokud je malé je to pořád něco,bolení břicha,pak zuby a kdoví co ještě.Asi bych se neovládla a něco jí řekla i za cenu hádek v rodině.Teď zrovna rostou Terezce poslední stoličky,je pořádně protivná,uřvaná když jí něco bolí tak se chce nosit.Má sice jen 12kg,ale dost se pronese,jsem drobné postavy tak mě to zmáhá.Naštěstí máme houpací křeslo a tak tam zpravidla zakotvím,zrovna včera jsem měla hodinový odpočinek,protože na mě usla.Nikdy by mě nenapadlo,že i za bolest někdo trestá dítě
Katla
5.2.2009 22:09:26
Kdyby mě při tom bručení nechali číst......~y~
Jitka
  • 
5.2.2009 22:07:24
teda chovat se takto ke svému dítěti má ségra, ...
Ma se ségrou jsme obě několikrát doslovava seřvali naši matku za to jak se chová k našim dětem a upozornili jí že tak sprostě jako se chovala k nám se k nim chovat nebude
Taky bych možná zkusila volat policii.
Katla
5.2.2009 22:06:57
Plesknu dítě, a bručím (nebo platím pokutu). nermluvím s ním, vydírám ho, manipuluju, odpírám mu za trest třeba některé věci, a OK - hlavně že nedotalo po řiti ~z~
Katla
5.2.2009 22:05:18
Eválku, to by dětem moc pomohlo, kdybych šla bručet. Hlavně té malé, co se od ní vzdálím na 2 hodiny a když přijdu, nalepí se a nepustí ...ta by určitě HNED pochopila, že je zachráněná ~z~
Katla
5.2.2009 22:03:38
ale já to chápu, náš prostřední je taky problematik, at deláme, co děláme. reagovala jsem jen na to, že to kdosi psal, že by dovolil mít děti jen tomu, kdo vystudoval psychologii ~y~
5.2.2009 22:03:36
Kreditko, taky mi to přijde strašný...co na to otec dítěte a jiní z okolí, babičky a tak?
Katla
5.2.2009 22:00:52
ja jen znám ty případy těch psychologů - co na to šli vědecky ~z~. nekterý ty děti ani nevědí, že samý neautoritativní demokratický výchovy, čí jsou ~z~
adelaide k.
5.2.2009 21:56:13
Kreditko, to je vážně děsivý :-(
[<<Předchozích 480] Příspěvky 481490 z 750 [Dalších 260 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.