| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Anketa: Fyzické tresty ve rodině

[<<Předchozích 530] Příspěvky 531540 z 750 [Dalších 210 >>]
Líza
  • 
5.2.2009 19:52:31
Mám doma problémové dítě.Hodně problémové dítě .u ní nezmužeme nic ani po dobrým ani po zlím.Knih mám přečtených spoustu.dokonce s ní docházím i k psychologovy ,který si s námi nevý rady.Mužeš namítnout,že máme špatný pstup výchovy ale u jejich sourozenců funguje.Netrestáme je nebo"t není třeba Janinu jsem mynulí týden propleskla neboť na konzultaci u psychloga otravovala tak že naní houknul na oplátku mu naše Jana plivla do obličeje a mě vylítla ruka.Ono se to druhým radí ,když mají bezproblémové děti.Jak by ste to řešila vy.Je jí šest a nefunguje vůbec nic někdy mám pocit ,že má ďábla v těle(což je blbost).
5.2.2009 19:50:54
Limai,já nic nepopírám.To Ty si to přečti.Popsala jsem svoji situaci a jak jsem to řešila.Je zajímavé,jak se do mne navážíte kvůli 3x plácnutí po zadečku,nota bene v plínách a zimních věcech.Moje dcerka pochopila,že se to dělat nemá a tím to končí.Ach ano,pochopila,jsem její matka,tak to vím.Také se mi nelíbí spousta věcí,ale respektuji je jako svobodnou vůli každého.Já tady někoho přesvědčuji,aby plácal či dokonce mlátil svoje děti???NE!!!Jen jsem napsala,že jsem se dostala do situace,kdy jsem prostě plácla.Amen.Můžete mne kamenovat dál,ale to nezmění nic na tom,že jsem to udělala,trvám na tom a svoji dceru vychovávám v lásce.To,že dostala na zadeček z ní nedělá nerespektovanou týranou osobnost,která si následky ponese celý život.Ona ví,že ji miluji a také ví,proč dostala.A ze mne to nedělá nevyrovnanou matku.Každý to děláme jak umíme.Každý si neseme věci z dětství.Co vy víte o mém dětství,že tak soudíte?Možná existují lepší řešení,ale já je neznám a neumím používat.Jsem jaká jsem.
Kohnova
  • 
5.2.2009 19:38:37
Nekdy, lec casteji, nez beznou nahodou. Vlastni zkusenost. Dtto deti psychiatru (a jinych doktoru, ucitelu, inzenyru, pravniku atd.) :D :D
Limai
5.2.2009 19:35:57
tak to není o tom jestli má někdo jiný názor,ale o tom že něco v jedné větě napíše a v druhé to hned zase popře.Takže si to přečti ještě jednou a jestli jsi nepochopila podstatu,tak možná je lepší to nekomentovat,když nevíš o čem se mluví.
Limai
5.2.2009 19:30:26
že by jsi mi někde položila nějaký dotaz a za druhé nesedím od rána do večera na netu.Já musím taky pracovat,věnovat se dítěti a vychovávat ho.
Katla
5.2.2009 19:29:26
jsou někdy děti psychologů? ~z~~z~~z~ (někdy, někdy, píšu, pro chytlavé)
MarkétaP + 4 dcerky
5.2.2009 19:28:52
Nikoli, právě naopak - chovali se ke mně s respektem a nevidím tedy důvod, proč bych měla uplatňovat mocenské postupy na své dítě já.
Eva. 2 kluci
  • 
5.2.2009 19:24:47
Já bych dala všem matkám vystudovat psychologii.. jinak by nesměly mít děti.. :-)
Jíťa
  • 
5.2.2009 19:16:29
Můžeš mi prosím poradit jiný adekvátní trest pro puberťáka? A hlavně jak dosáhnout toho, aby se mu puberťák dobrovolně podvolil, když to má celé na háku?

Zkoušela jsem:
Zabavit PC - následek: puberťák se doma nevyskytuje před 22 hod.
Nějakou práci navíc - puberťák místo práce jde ven a viz předchozí.
Domácí vězení - puberťák se neobtěžuje vůbec přijít ze školy před 22 hod.
Jaroslava
  • 
5.2.2009 19:15:46
Tak s mojí dcerou bys teda asi nevyšla s ni totiž nevyjde nikdo.Stejně ji miluji a doufám v lepší časy.
[<<Předchozích 530] Příspěvky 531540 z 750 [Dalších 210 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.