žaneta |
| • |
5.2.2009 15:15:34
Přesně takhle vychovávala syna moje kamarádka.Já jsem byla pro to,že čas od času malý plácnutí nemůže uškodit.Můj syn je v sedmnácti naprosto v pohodě a její chlastá a bere drogy.Kde se stala chyba?
|
|
5.2.2009 15:13:08
Když jsem byla mladá a blbá, tak jsem své hyperaktivní dítě někdy zkrotila fackou. I když nikdy nebyla víc jak jedna,to už by se člověk taky mohl přestat ovládat.Jenže syn začal ve 2 letech koktat. Hned jsem pochopila, že tudy cesta nevede a okamžitě jsem s tím přestala. Syn byl zase v pořádku už za 2 měsíce. Od té doby /dnes je mu 15/ jsem mu už nevrazila a jde to taky. No, snad bych to spočítala na prstech jedné ruky. A navíc si myslím,že pro starší děti od 4 let je to strašné ponížení a navíc už v tomto věku by měli vědět, co si můžou dovolit a co ne. Moje sousedka má dvě děti, kteří od mala byli byti jako žito i důtkami. A výsledek: dnes jeden z nich je střašně agresivní a ten druhý se stáhl do sebe a s nikým nemluví.
|
Eva, 2 kluci |
| • |
5.2.2009 15:13:01
Mé děti kapesné nedostávají - jsem samoživitelka.. nevím, co bych jim měla zakázat. A učí se vzorně...
|
Eva, 2 kluci |
| • |
5.2.2009 15:10:41
no vida.. a ten můj se pořád drží doma.. ani za kamarády nechce..
několikrát denně přiběhne - mamko, pusku... |
madelaine |
|
|
5.2.2009 15:10:39
Evo, jedno moje neplácané dítě už vstoupilo do "reálného života"
, je to kluk, je mu 22, drogy nikdy nebral, depresemi nikdy netrpěl a na výchovu si taky zatím nestěžoval, je prostě v pohodě... Jistá si taky nejsem, ale mně se to osvědčuje. |
adelaide k. |
|
|
5.2.2009 15:09:31
Evo nevím, TY TY TY na děti nedělám :-D
|
adelaide k. |
|
|
5.2.2009 15:08:53
Zubejdo, jen proto že jsme z výchovy vyřadily něco co považujeme za nesprávné z nás nedělá přece dokonalé matky...
Už aby se skoro člověk bál na sobě pracovat |
Eva, 2 kluci |
| • |
5.2.2009 15:08:18
Když na člověka uděláš TY,TY,TY - jak pozná, že něco udělal špatně - je to prostě gesto - plácnutí je důraznější. I když nebolí.
|
Eva, 2 kluci |
| • |
5.2.2009 15:06:28
Jestli ho to má učit jen rodina a ne škola, pak tedy budu s dětmi chodit do školy i já, a budu je tam namístě vychovávat. Vychovávat je totiž zprostředkovaně, až co řekně pí učitelka fakt nejde, navíc jsou tam děti delší dobu, než doma... Každý si nese svůj díl - škola je výchovná instituce, rodina taky.
|
adelaide k. |
|
|
5.2.2009 15:06:11
Evo a opravdu by to nešlo vyjádřit nějak jinak??? Když to nebolí a tak jak z toho dítě pozná že tím chceš něco říct?
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město
Beseda a autogramiáda Aleny MornštajnovéPraha 1 Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.