| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme normálně

[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 784 [Dalších 674 >>]
kili
  • 
28.2.2009 15:17:09
- Nikde jsem nenapsal to, co jste právě napsala Vy, to jsou Vaše spekulace, Vaše nepatřičné předjímání,
Vaše interpretace a Vaše napadání

- nárok na stížnost není popřena, ale za stížnost nelze mít anonymní pomlouvání na i-netu

- každý si může učinit vlastní úsudek o tom, kdo koho tu napadá a kdo komu ubližuje

zuzini
28.2.2009 14:01:13
Manžel tam může být pořád s tebou

Ne všude a ne pokaždé. V porodnici, kde jsem rodila jsou tři porodní boxy + pokoj pro 1.dobu porodní. Pokud rodí více žen, partner tam být nemůže. ~d~

Grainne
28.2.2009 13:42:02
kili, vaším zásadním problémem je, že neplatí žádný názor a žádný argument - tedy kromě Vašeho. Nediskutujete, napadáte a ubližujete.
Kdo nemá hroší kůži a obecně se nevejde do" vždyť se tak moc nestalo", je podle vás slaboch nehodný vůbec se k Vám přiblížit a nehodný té skvělé zdravotnické péče, kterou tu prezentujete.
Zato silní jedinci, kteří si potřebné vykřičí, nebo zaplatí, dosáhnou svého, ano, to máte pravdu. Dokážu přimět téměř každého, aby mi ustoupil a dokážu si najít oporu pro své požadavky, nepožaduji nic, co by nebylo vpodstatě povinností zdravotníků. Nemám si tedy na co stěžovat.
Chtěl jste tedy patrně řící, že slabší povahy, neschopné se razantně bránit, jsou vydány všanc a nemájí nárok si potom stěžovat? Asi proto, že jsou příliš slušné a příliš vychované do podoby "hodných holčiček", jen ta výchova nebyla dostatečně dotažena do konce - totiž aby se v té roli hodných holčiček také dobře cítily.
Pak přijdete Vy a do otevřené rány nasypete sůl. Skutečně hodno vašich vysokých morálních kvalit, které tu s oblibou prezentujete.
zuzini
28.2.2009 13:28:29
Kili, ty jsi opravdu přesvědčen, že si ženy vymýšlí své zpackané porody?
Pokud ano, nejsi nic než ubožák. ~a~
Dana
  • 
28.2.2009 9:27:16
Tak já byla ráda,že jsem ty tři dny po porodu(holky se pokaždé narodily kolem půlnoci,takže ten nultý den byl hned za námi)mohla být v porodnici.Nemusela jsem prát,vařit,uklízet a mohla se zabývat jen miminkem.Pokud bych měla nadstandard,tak by to bylo úplně super.Takto jsme byly 4 maminy s dětmi na jednom pokoji,což tedy nebylo úplně optimální pro vyspání a odpočinutí si :-).
Rodila jsem v malé porodnici,kde v té době bylo málo personálu a o nějakých alarmech pro donošené děti jsme si mohli nechat jen zdát.
Pokud bych ještě někdy rodila,tak bych volila asi Podolí.Byla bych už přece jenom starší maminka a předpokládám,že už vše nepůjde tak hladce a tam jsou opravdu machři a porodnice je velmi dobře vybavena.
kili
  • 
28.2.2009 8:27:06
spíše hodnotící je každý jiný. Ti, kteří chtějí za každou cenu nadávat na zdravotníky a na péči, které se jim dostalo, dovedou v anonymitě vymyslet kdejaký příběh a šířit poplašné zprávy.
Půlka psa
28.2.2009 8:01:19
Mno, já rodila v Podolí a každé dítě mělo pod prostěradlem monitor dechu s alarmem. Musel se vzpínat, když se miminko vytahovalo. Takže kdyby přestalo bít srdce, tak se alarm ozve. A po celou dobu porodu jsem předtím měla na břiše monitor (malá měla problémy se srdcem, takže mi ho nesundávali), a když spustil alarm, tak tam byla během pár vteřin sestra a během minuty dva doktoři a dvě další sestry. Za další dvě minuty už jsem měla malou v náručí živou a zdravou. Rozhodně reagovali bleskurychle, a ne že se počká, až se sestra vrátí na oddělení, jak někdo psal. Ale nevím, možná je každá nemocnice jiná.
zuzini
28.2.2009 0:00:59
Kéž by to byla pravda, bohužel, jak vidíš ze zdejších reakcí, není. ~d~
Petra, 2 deti
  • 
27.2.2009 23:48:20
Oprava. Ja se narodila s tezkou poruchou sluchu. P
Petra, 2 deti
  • 
27.2.2009 23:47:17
Nejsi vubec srab, jsi statecna zena, ktera se rozhodla, ze bude rodit v porodnici i v pripade, ze potka nektere arogantni zdravotniky. Ja nektere z nich potkala, ale jsem rada, ze me deti jsou zdrave! Mama mela komplikovane porody, muj bratr se malem udusil, uznavany profesor mu zachranil zivot a ja se narodila s tezkou poruchou. Me oba porody byly take komplikovane, musela jsem na opreraci. To bylo dobre!!
[<<Předchozích 100] Příspěvky 101110 z 784 [Dalších 674 >>]

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.