hela |
| • |
27.2.2009 23:46:02
Pro některé ženy je RACIONÁLNÍ rozhodnutí rodit doma = větší pravděpodobnost zdraví jejich dítěte. Vědí proč.
|
hela |
| • |
27.2.2009 23:43:10
A co řekneš na to, že znám případ, kdy rodičku nechali na sále zcela samotnou poté, co se jí narodilo mrtvé dítě? Personál se prostě vytratil.
|
Petra, 2 deti |
| • |
27.2.2009 23:39:36
Presne tak. Spis matka mysli na sebe nez na dite. Kdyby myslela vic na sve dite, tak by 4 dny v nemocnici "prekousla". Ze jo. Moje mama mela dva komlpikovane porody, muj bratr se malem udusil, primar mu zachranil zivot a ja jsem se narodila s tezkou poruchou sluchu. I me dva porody byly taky tezke, musela jsem na operaci. I kdyz jsem nebyla v porodnici uplne spokojena, jsem stastna, ze me deti jsou zdrave!!
Je mi z takovych sobeckych matek nanic!!! |
hela |
| • |
27.2.2009 23:34:08
A je to vhodné, když se někdo "učí kojit" své páté dítě? Všechny nejsou prvoorodičky, a ani ty se všechny nemusejí učit kojit.
|
ririna |
| • |
27.2.2009 23:14:25
Roďte si jak chcete, každému je po tom putná.
|
hela |
| • |
27.2.2009 23:07:31
Kdo Ti říká babičko? Jsi je vyvdala, nebo seš jejich prateta? Nebou jsou od sousedů. Mám křišťálvou kouli a Tvůj psychologický profil jednoznačně ukazuje: stará zapšklá panna.
|
singera |
| • |
27.2.2009 23:06:31
Tobě opravdu tolik lékařů ublížilo? Pochopím, kdyby jeden...ale vyjmenovala si jich tolik...To je ňáké divné, né?
Možná by to chtělo psychologa a teď se prosím Tě neuraz. |
singera |
| • |
27.2.2009 23:03:43
Dostaneš napít i v nemocnici, kdy budeš chtít. Manžel tam může být pořád s tebou. Se mnou tedy u všech porodů byl, dodával odvahu. Dokonce ikdyž jsem rodila 800 g syna, byl se mnou.
Šla jsem si poskákat na balóně, osprchovat do teplé vody... Ani jednou mi nedali klystýr, 2X jsem měl myslím, že YEL se to jmenovalo. U syna (800G) mi dali jen nějaké tablety na vyprázdnění. Od bolesti mi nepíchli epidurál, jen nějakou injekci do zadku. A pak zase injekce na dozrávaní plic, malý po narození si díky ním dýchal sám. Mě spíše u Tebe přišlo, že ti hodně pomáhá domácí prostředí, máš tam svou postel, svůj hrníček na pití atd atd. Někdo na takových věcech lpí, já ne. |
hela |
| • |
27.2.2009 22:58:43
Jedinej doktor, který mi kdy opravdu pomohl je zubař. Ale to je vlastně takový ryzí technik. Všichni ostatní: chirurgové, ortopedi, dermatologové, internisti, ORL, gynekolog, urolog, neurolog, alergolog aj. byli strašně chytří, ale spáchali víc škody než užitku. Takže co? Ja daleko lepší odmítat lékařskou péči, když by vedla k větším škodám, než které nastanou bez ní.
Nebudu odpouštět špatnou práci ani úředníkům ani doktorům: oboje platím. Mně platící zákazník chybu a špatnou práci taky neodpustí. Moje nejlepší vědomí a svědomí po letitých zkušenostech říká, že lépe poradí dobrá magistra v lékárně něž můj lecjaký doktor, že lépe je léčit se sám anebo bedlivě uvážit, co mi lékař předepisuje (příliš mnoho chyb, zbytečností a nebo ošklivých následků v případě dodržení předpisu), lépe jeých dobrá rehabka než eruduovaná léty ostřílená neuroložka, a taky je lepší jedna průměrná PA než smečka samolibých bezcitných arogantních hulvátů. |
sorry |
| • |
27.2.2009 22:56:10
Píšeš, že nebudeš psát, kde jsi rodila, tak proč jsi to napsala? V Anglii, že? Checheche
|
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.