| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme normálně

[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 784 [Dalších 644 >>]
singera
  • 
27.2.2009 22:32:22
No co když ale nastanou komplikace? To pak bohužel budeš muset překonat strach z doktorů a doufat, že je někdo, kdo ti může pomoct, když ty sama si nepomůžeš.
27.2.2009 22:31:09
Singero, a radši bych se do té porodnice odvezla sama (pokud bych zrovna měla čím), než si LEHNOUT do sanitky. ~;) Ostatně pokaždé jsem tam jela v noci, takže nebyl problém s provozem.
27.2.2009 22:29:54
Ale to je tvůj problém, jestli mi věříš, nebo ne ~d~ Pokud ovšem zavíráš oči před realitou jenom proto, že ty jsi zažila někde jinde něco jiného - no, pak se už nedivím tvé usilovné snaze přesvědčit nás, že je to jinak ~;)
singera
  • 
27.2.2009 22:29:39
Hmmm...takových adeptů bude nakonec po zdravotní stránce málo.:-) Myslím, že jedna ze sta bude tím vhodným adeptem. Tak nezatracujte rození v porodnicích.
A nebo taky není dostatek odvahy na to rodit doma.
Já mám 3 děti a opravdu jsem ráda za rození v porodnici.
hela
  • 
27.2.2009 22:27:31
Přesně tak. A já jak mám doktora ve službě blíž jak 3 metry, nota bene na jeho území, tak jsem vícenež nervozní. A v době, kdy se sama nemůžu moc bránit tomu, co chce on... Prchám na svoje panství, kde mi je - je-li to možné - vyhověno.
Nechápu, proč si někdo myslí, že doktor = větší bezpečí. Příliš často je to totálně obráceně.
27.2.2009 22:27:16
Singero, na oddělení, kde syn strávil dva týdny, slouží v noci vždy jen jedna sestra - a je to v pražské fakultní nemocnici. ~j~
singera
  • 
27.2.2009 22:24:38
V Třinci, v Porubě to tak není. Takže ti moc nevěřím.
27.2.2009 22:24:17
Jak teď můžeš být spokojená, že si dítě povyla na svět v té hrozné porodnici?

Vidíš, to je třeba ten nesmysl, který tě usvědčuje, o technické stránce kolem porodů doma nic nevíš, když takovéhle blbosti vůbec můžeš vypouštět z klávesnice ~d~

Jinak k tvé otázce - po zdravotní stránce jsem nebyla vhodným adeptem na mimonemocniční porod.
hela
  • 
27.2.2009 22:20:47
Máš špatně premisu: doma by ty komplikace taky třeba vůbec nenastaly. Valná většina komplikací je z blbě vedenýho porodu: takže si pak doktoři plácají po ramenech, jak jsou dobří a žena jim ještě poděkuji, že ji/dítě zachránili. Co na tom, že je třeba zmrzačená. Vůbec nedokáže (nebo radši ani nechce vidět), že kdyby ji nechali rodit normálně, po jejím - a v porodnici - tak by ty komplikace vůbec nenastaly. Pokud takováto žena rodí doma, je v pohodě, ale v nemocnici bude mít vážný problém. Ona i dítě.
Mluvímn tady o fyziolog. předpokladech, které jsou OK, ne o případech, kdy víme/tušíme, že je problém a přístroje budou pravděpodobně potřeba.
27.2.2009 22:20:26
Singero, tak třeba na "mém" oddělení, MMCH v Motole, je o víkendech o noční jedna sestra... a doktor rozhodně nebývá pořád na oddělení.
[<<Předchozích 130] Příspěvky 131140 z 784 [Dalších 644 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.