| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme normálně

[<<Předchozích 140] Příspěvky 141150 z 784 [Dalších 634 >>]
singera
  • 
27.2.2009 22:18:33
Když jsi tak chtěla rodit doma, tak jsi měla. I za cenu odjezdu do zahraničí.
Jak teď můžeš být spokojená, že si dítě povyla na svět v té hrozné porodnici?
Beezi,V+J
27.2.2009 22:18:20
Singero, tak třeba se koukni na poslední příspěvek (ohledně brandýské porodnice) v diskuzi Kde rodit. ~d~
hela
  • 
27.2.2009 22:17:39
Ale taky neublíží. Nehrozí to. Což se z zdrav. personálu nedá říct skoro o nikom.
singera
  • 
27.2.2009 22:16:25
Hmm, a v které malé nemocnici to tak mají? Třeba v Třinci o Vánocích byl dr. a 3 sestry a to pořád.
27.2.2009 22:16:23
Singero, ano, chystala jsem se rodit doma, a proto jsem si sháněla informace. Nakonec jsem doma nerodila. Nechtěla jsem tedy doma rodit u nás, ale v zahraničí, ptž tady nefunguje spolupráce mezi PA a lékařem, což považuji za dost závažný problém. Za tímto účelem jsem tedy měla informace přímo od lidí, kteří k porodům doma běžně chodí v rámci své profese ;o)

U tebe je problém, že pokud nevíš ani základy, těžko to zamaskuješ odvoláváním se na vlastní názor ~d~ Protože prostě to, co píšeš, je mimo ~d~ i když chápu, že ty si to neuvědomuješ.
singera
  • 
27.2.2009 22:15:09
Ještě jsem se s tím nesetkala. Vždy tam bývaly aspoň 2 neli 3. V Ostravě i více, plus doktoři.
O vánocích jsem byla se synem na Jipce , a ikdyž byly svátky pořád tam byla dr. a 3 sestry a to pak i na dětském oddělení.
27.2.2009 22:14:30
Omyl, v menších porodnicích je dětská sestra jen jedna s vyjímkou doby, kdy slouží i staniční. A ne všude mají podložky hlídající dýchání.
hela
  • 
27.2.2009 22:13:31
To si děláš srandu, ne? Víš, co to je, rodit po faraonské obřízce? To přece nemůžeš VŮBEC srovnávat!

Ad babičky: tehdy si doktora nemohli dovolit zavolat, i když věděly, že ho potřebujou, když na něho rodina neměla.
A další věc: nebyly přístroje, které dnes jsou, a prenátálně se také sem tam něco odhalí. I nemocné ženě nezbývalo, než rodit doma, a doufat. I když měla třeba poruchu srážlivosti.
singera
  • 
27.2.2009 22:12:19
V porodních bolestech bych nerada řídila! :-)S břichem se těžko řídí 250km/h.Něco jiného je lehnout do sanity. Já auto mám, ale né každý je vlastní,že?
27.2.2009 22:11:26
Jedna sestra ve službě na oddělení je celkem běžný stav ~d~
[<<Předchozích 140] Příspěvky 141150 z 784 [Dalších 634 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.