Lassie66 |
|
|
27.2.2009 15:43:15
Nemá smysl se tu dohadovat a kvokat, kdo má pravdu a co by bývalo bylo pro miminko nejlepší.
Vypůjčím si slova Grainne, která vše už napsala: "To se nedá vysvětlit a nikomu nepřeju, aby to musel do důsledku pochopit. Přejme klid a pokoj jedné malé duši, která se vydala na dalekou cestu a přejme nešťasné matce, která pro své dítě udělala maximum, aby bolest co nejdřív odezněla, aby znovu mohla dát život." |
agnes |
| • |
27.2.2009 15:09:00
Tak si to přečti po aktualizaci. To dítě by nemělo šanci ani v porodnici, mělo srdeční vadu.
|
|
|
27.2.2009 15:04:46
Ano srdíčka se bohužel nezastavují jen pár hodin po porodu. Ale tady je téma porody doma x porody v porodnici. A teď to hlavní: Kde přijde pomoc rychleji?
No, tak článek je doplněný a miminko zemřelo na skrytou srdeční vadou. Pokud zalistuješ články na Rodině, najdeš tady článek od maminky tuším z Kladna, které miminko (narozené v nemocnici a tuším i po porodu převezené do Motola) taktéž zemřelo na skrytou srdeční vadu Fuj fuj nemocniční porody, umírají kvůli nim děti? To asi ne, co? „Už během převozu bylo v kritickém stavu a navíc se u něj dodatečně zjistila skrytá vada, takže by s největší pravděpodobností nepřežilo ani porod vedený v nemocnici,“ uvedla Ernestová. |
ines |
| • |
27.2.2009 14:59:57
Jenže to dítě mělo srdeční vadu a nepřežilo by ani ve špitále, viz aktualizace článku na Novinkách
|
Štěpánka |
| • |
27.2.2009 13:44:00
Dobré odpoledne.Hlavně se nenechte vytočit podobnými názory.Mě už tady za můj názor začnou asi kamenovat.Ať si každej rodí kde chce,ale pak si sype popel na svojí hlavu.Já ty domarodičky moc nechápu,ale jo to jejich volba,tak to maj mít.Hezký den.
|
*Niki* |
|
|
27.2.2009 13:34:46
Ireno, pomoc přijde tehdy, když si někdo problému všimne, A záleží na rychlosti jeho úsudku a reakce. Já při třetím porodu, kdy jsem rodila doma, byla NEPŘETRŽITĚ s někým, stejně jako moje dcera. Kdyby se cokoliv stalo, ve vteřině to někdo zaregistruje a začne se něco dít. Při předchozích porodech jsem v nemocnici byla většinou sama, já i moje dítě. Já sama na pokoji a na mé zvonění sestry reagovaly až po 15 minutách. Moje dítě samo na novorozeneckém oddělení, když jsem nakoukla, sestry většinou dělaly nějakou agendu nebo obíhaly pokoje, děti tam leží SAMY. Fakt si nic nenalhávej. Nebo nalhávej, ale nesud ty, které to nedělají a odpovědnost za sebe i dítě nepřehazují na ostatní.
|
Štěpánka |
| • |
27.2.2009 13:33:08
Hysterický jsou tady zastánci domácích porodů,kteří nechtěj do nemocnice jen kvůli nějakému "hloupému" nástřihu,"zabavené" placentě a pod.Já zůstávám v klidu.Měj se hezky.
|
Štěpánka |
| • |
27.2.2009 13:28:06
Je vidět,že na tohle téma máme každá úplně jiný názor.Přeju Ti abys nikdy nemusela názor na domácí porody měnit,sobě přeju,abych nikdy nemusela rodit doma.A tomu drobečkovi,kterého se maminka dnes rozhodla porodit doma přeju,aby to dopadlo,jak nejlíp může.Snad mu lékaři v nemocnici pomůžou.
|
Irena |
| • |
27.2.2009 13:22:40
Ano srdíčka se bohužel nezastavují jen pár hodin po porodu. Ale tady je téma porody doma x porody v porodnici. A teď to hlavní: Kde přijde pomoc rychleji?
Ale teď se asi odmlčím - ne že bych se bála vašich odpovědí, ale malá je nemocná a už se vzbudila. |
zipík |
| • |
27.2.2009 13:18:38
http://www.novinky.cz/krimi/162561-domaci-porod-se-rychle-zmenil-v-boj-o-zivot-ditete.html
|
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.