singera |
| • |
25.2.2009 16:21:36
Natalúš, ani jsem to nedočetla. jen snad do poloviny, tak mě to ták znudilo, že jsem šla kouknout raději do diskuze.
|
natáluš |
|
25.2.2009 15:42:44
proč nudný? autor se tu opravdu hezky vypsal ze svých pocitů a sdělil svůj názor a od toho tady ten prostor je...souhlasím s názorem,že pokud to někoho nudí,ať to nečtě...
|
singera |
| • |
25.2.2009 14:47:33
Já nevím,ale asi záleží jak v kterých porodnicích. Já o Vánocích jídlo dostala dokonce bramborový salát s rybou, zákusek, pak ještě dokonce i dárek pro malého. Všichni se chovali dost hezky. Holt, některé maminy jsou dost rozmazlené. No jedny Vánoce jsi tam prožila, no a co, vždyť budou další, které budeš trávit doma se svou rodinou.
![]() |
singera |
| • |
25.2.2009 14:43:30
Domorodky všech zemí spojte se!!!
Krásná proletářská řeč, opravdu. ![]() |
Domarodka, 2 chlapecci |
| • |
25.2.2009 14:39:13
Jiří, nevím, jestli dočtete v příspěvcích až sem. Já jsem je raději nečetla, ani nemám se 2 dětmi čas. Ale chtěla jsem Vám moc poděkovat. Je to nádherně napsaný článek, který mluví z hloubi mého srdce. Mám dojem, že lépe bych své rozhodnutí pro 2. porod nedokázala napsat, ale přece jste mě motivoval své porodní zážitky sepsat. Jde totiž o to, aby takoví, jako jsme my, dokázali svůj názor říci nahlas a aby nás bylo víc. Napsal jste to moc krásně, také proto, že bez urážek. Já sama se těžko zříkám silných slov, když mám komentovat dění v dnešních porodnicích. Ale to je téma pro další, kteří k němu mají co říci. Přejí Vám, Vaší paní i Vaší dcerce mnoho zdraví, štěstí a krásných zážitků.
|
Jana, Anička skoro 5 let, Josef 2 měsíce |
| • |
25.2.2009 14:36:33
Děkuji Vám mockrát za Váš článek. Také jsem měla zájem o ambulantní porod, ale bohužel se mi nepodařilo zajistit služby pediatra, takže jsem musela strávit ty čtyři dny v porodnici. Navíc to bylo uprostřed Vánoc a v porodnici se moc žádné zdravotnické služby nekonaly, člověk byl rád, když aspoň někdy dostal jídlo!
|
Renata |
| • |
25.2.2009 14:09:12
Kreditko, ale pozor, v těch kolempražských to ve chvíli naplněnosti Prahy prostě nefunguje, mají plno také a dojet třeba do Neratovic a zjistit to samé co na Bulovce, to není moc platné :-(. Nic, ono to sem tolik nepatří, ale mezi mými známými přibývá těch v porodnici odmítnutých. Sem to píšu jen proto, že na to podle mě porodnice nemá právo, správný postup je ženu vyšetřit a případně zajistit místo v jiné porodnici. Ne ji nechat, jak se stalo jiné mé známé, na chodbě porodnice, bez hlídání, bez prohlídky, protože se prostě rozhodla, že z porodnice neodejde a na chodbě ji snad porodit nenechají... Nenechali, ale přijali ji 10 minut před porodem, takže si na chodbě pobyla asi 2,5 hodiny a není mi jasné, kdo by se zodpovídal, kdyby mělo dítě nějaký problém.
|
kreditka |
|
|
25.2.2009 13:52:06
Chtěl bych se vás zeptat, jestli je pravda, že novorozenecké žloutenky se rychlejí zbavují děti, které mají stejnou krevní skupinu jako matka. Já mám třeba odlišnou krevní skupinu než mé dítě a se žloutenkou bojovala naše malá několik měsíců....Víte o tom prosím něco?
![]() |
|
|
25.2.2009 13:36:39
Manža po narození syna taky zasadil strom, teda raději celý sad a různé druhy ovoce. Takže riziko uschnutí tak rozdělil na cca 20 stromů. Ale placentu jsme nechali v porodnici, takže nevím, jestli lze ze sadu vypozorovat jak na tom bude náš mladej se zdravím do budoucna.
|
kili |
| • |
25.2.2009 12:56:40
o žloutence v novorozeneckém věku pojednává nejedna třistastránková monografie, jejíž pochopení vyžaduje další znalosti o patofysiologii jater, střeva, ledvin, mozku a znalosti biochemických pathways hemoglobinu a bilirubinu a k tomu vztažených poruch a jejich příznaků a další. Nelze to tu rozepsat. Navíc nejde jen o hodnoty, které indikují samotnou terapii pro hyperbilirubinaemii, ale namnoze o příčiny žloutenku v novorozeneckém věku.
Říci, že žloutenka je fysiologickou reakcí na porod, je nejen nepřesné, ale i úplně hloupé. Ten nick, na kterého příspěvek jsem reagoval, káže bludy a kdo se jimi bude řídit, může docela splakat nad žalostným výsledkem. |
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.