| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Názory k článku Rodili jsme normálně

[<<Předchozích 280] Příspěvky 281290 z 784 [Dalších 494 >>]
babička
  • 
25.2.2009 9:48:11
Grainne, on je někdy lepší amatérský psycholog než učený papoušek. Papoušek sotva ví, co říká a s "plnou zodpovědností" čeká, co na něj kde přilítne. Tak působíš ty.

Jak říkám, porod doma se zásadně nehysterickým a nepodpantoflákovým mužem je zdánlivě nehysterický a nepodpantoflákový jen do prvního problému, pak nastává obrat :-) :-) kdy je i tomuto dokonalému mužskému stvoření každej jinej doktorskej samec najednou dobrej.

Veverka
  • 
25.2.2009 9:45:57
Néééé, jen aby se mu nezkazil, než s ním bude moc udělat něco smysluplného (nakonec ho stáhnul z kůže, tu usušil a má to snad jako záložku do knížky).

Jinak kolegyně byly úplně hysterické a nejvíc mě dostalo, že nepoznaly krtka a myslely si, že je to pískomil mojí sestry (dej mu pámbu klid a mír, ale tehdá byl ještě živ a zdráv). Ječely na mě, ať si to odnesu a já "to není pískomil, to je krtek a není můj..." a ony zas "to je jedno, odnes si to!" :-) :-) :-)

No já teda v životě ....
Lucka 345
25.2.2009 9:38:07
Nikdy jste neslyšeli o jelenovi Labello? Jelení lůj se od něj získává jako vlna aod ovce.~R^
Lucka 345
25.2.2009 9:31:38
~R^~t~~R^
Lucka 345
25.2.2009 9:28:54
No, taky si zrovna lámu hlavu.To slyším teda prvně...~d~
Lucka 345
25.2.2009 9:26:18
To je dobrý, tohle. Prostě přijede náklaďák a naloží placenty. ~t~
myš
  • 
25.2.2009 9:25:49
Veverko

~:-Da na co že měl kolega v ledničce toho mrtvého krtka? Že by k svačince?~t~
Veverka
  • 
25.2.2009 9:23:13
:-) :-) :-)

To mi připomíná, jak měl kolega ve firemní ledničce mrtvého krtka a pár útlocitných dam dostalo nervový záchvat.
myš
  • 
25.2.2009 9:07:33
babičko

ty jsi divná, nesmysly žvatláš především ty. Tyhle internetové amatérské psycholožky miluju, je jich tu plno. Tak si klidně vytvářej online psychologické posudky, nebo si založ poradnu na dálku, taková Sally, co vám řekně jaký jste z pár řádků v diskuzi. O drobnostech z tvého projevu a jak se jevíš ty se radši nebudu vyjadřovat.

Lucka 345
25.2.2009 9:05:34
Co tu všichni řešíte? Ta paní chtěla, aby jí tu placentu jednoduše dali do pytlíku, na pokoji by si ji pak prohlídla a pak si ji schovala do ledničky společné pro všechny matky. Tam by pár dní klidně vydržela. Proč v tom vidět problém? Doma by si ji pak přišpendlila třeba nad postel nebo dítěti do pokojíčku. Všude je to jenom samá vobstrukce...~l~
[<<Předchozích 280] Příspěvky 281290 z 784 [Dalších 494 >>]

Komerční sdělení

Zajímavé akce

Vložte akci

Další akce nalezte zde

Zajímavé recepty

Vložte recept

Další recepty nalezte zde

(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.