Majda pajda |
| • |
24.2.2009 22:27:43
Asi o sobě ty jednotlivé Bibi nevěděly.
|
Milada. |
|
|
24.2.2009 22:23:08
Jano,
tohle je zajímavá věc s tím polem. Mne to opravdu zajímá. Třeba někdo -tuším Johanka Kubaňová- nekomolím to? - tady nedávno napsala, jak rodila v nějakém obchodě Mateřského centra či jak to bylo. Mne opravdu zajímá, co to dítě má pak v RL. Má tam trvalé bydliště Johanky? Má tam adresu toho obchodu? Jedné domarodky jsem se na to ptala, její dítě má v RL vesnici a s číslem popisným/orientačním či jaké tam mají číslo. Já teda fakt nevím, jestli moji předci (jak tak staré matriky pročítám) rodili na poli? V matrice je vždy uvedeno číslo domu, kde se to dítě narodilo a žádný pole tam teda není. |
zuzini |
|
|
24.2.2009 22:21:24
Moje tchýně byla babičkou v 36ti
![]() |
|
|
24.2.2009 22:13:56
No a jak se asi všechny ty Bibi cítily
? Prostě kus jako kus, dost trefné přirovnání... |
zuzini |
|
|
24.2.2009 22:13:15
http://www.normalniporod.cz/
|
zuzini |
|
|
24.2.2009 22:12:26
Papayo - mrkni na normální porod http://www.normalniporod.cz/
je tam i postoj who Pak bych za sebe doporučila knihu Michela Odenta Znovuzrozený porod. Mně strašně moc dala a úžasně se četla A ještě, doufám že se tamní diskutérky nebudou zlobit, bych doporučila diskusi porod doma. Tam se dozvíš mnohé o praktikách, které jsi uvedla. Ale nesmíš se bát zeptat. |
Milada. |
|
|
24.2.2009 22:11:12
Libiku,
hele, že si do toho troufám mluvit - pročpak komolíš Sylvii nick, aha? ![]() |
Ivona,KLára 6,Tereza 2.5 |
| • |
24.2.2009 22:10:30
asi je to zase jenom o lidech,já sama mám problém zapamatovat si jména,Hugo Haas říkal všem svým milenkám Bibi,aby se mu to nepletlo
|
|
|
24.2.2009 22:10:11
Majda pajda - nevím, mně 36 ještě není
A babičky si jako šedovlasé paní o hůlce taky nepředstavuji, tak si představuji spíše stařenky než babičky ;o) |
Ivona,KLára 6,Tereza 2.5 |
| • |
24.2.2009 22:03:49
taky tomu nevěřím,u obou dětí to bylo stejné,po narození ihned na břicho,pak 5 minut vážení balení do kuklínka,2 hodiny u prsu na sále,po dobu převážení na pokoj si je vzaly sestry a na požádání mi byly ihned doneseny.Dítě pozná matku podle hlasu,když s ním mluví,Klára od miminka hodná,spala,řvala pouze pokud ji bolelo břicho.Tereza od narození řvoch a nespavec.S časovým odstupem vidíme jak mají obě odlišné povahy a způsob projevu.Když jsem se narodila já,matka mě viděla co 3 hodiny na kojení a to jsem už byla dávno přikrmená,takže kojení šlo do háje.Naštěstí si nepřipouštím,že mě to mohlo poznamenat.Spíše mě štve,že ve svém okolí vídím,jak se matky vůbec nesnaží kojit a hned po příchodu z por.šoupnou dítku flašku s Nutrilonem,když je tolik kvalitních odsávaček.Pro někoho radost pro jiného otrava být neustále k dispozici a omezit své návyky.Jo a manžel jako miminko taky vyváděl a nespal,takže to má Terezka nejspíš po něm
|
Edudant a Francimor od Karla Poláčka v Hudebním divadle v Karlíně
Tipy na vánoční dárky pro celou rodinu
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Vánoční trhy v KuksuTrutnov
Frozen 1&2Ústí nad Labem
Kreativ Ostrava 2025Ostrava-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.