|
4.3.2009 13:19:03
Mno, kdybych ve škole oslovovala rodiče svých žáků maminko a tatínku, asi by se ohradili. Celkem pochopitelně. Nevidím v tom rozdíl. Navíc to je to nejmenší zjistit si, mimochodem na přebalu, karty, jak se pacient jmenuje. Stejně na tu kartu musí kouknout. Nebo jsme ten porod načtyřce?
|
|
4.3.2009 13:15:39
Paní Nováková, netlačte mi přijde zcela relevantní a přiměřené. Tedy pokud se paní jmenuje Nováková
![]() Paní magistro Nováková je hrocení... |
|
4.3.2009 13:13:46
Rozčiluje mě to šíleně a odpovídám, že maminka jsem pro to dítko, pro ostatní jsem paní Pauková.
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
2.3.2009 21:35:06
Yolando, vyhřezl sám od sebe nebo při pouštění vody lékařem nebo PA?
|
Yolanda |
|
|
2.3.2009 20:00:46
U mého třetího porodu nastala komplikace vyžadující akutní císařský řez-vyhřezl pupečník.
Od zjištění jsem byla do dvou minut na sále.zůstat rodit doma,chlapeček by to nepřežil. děkuju a jsem vděčná doktorům,že mi ho zachránili. neriskujte,příště by to nemuselo vyjít. |
Grainne |
|
|
2.3.2009 9:32:45
Singero
jestli sis ulevila, protože jsi mi vynadala, budu to muset unést. Přiznávám, že mi to nedělá velký problém a je na tobě, proč tu šíříš nesmysly. Nikdy a nikde jsem nenadávala na porodnici z důvodu svého porodu. Zmíněné pisatelce jsem odepsala jen proto, že porod mrtvého dítěte podsouvá druhým jako argument k tomu, aby konali stejně, jako ona. K tomu opravdu není důvod a každý to vnímá jinak. Vedu tady několikadenní debatu s kilim ne proto, abych se navážela do něj, nebo do kohokoliv jiného, ale proto, abych pochopila postoje obou stran a zjistila, kde vzniká ta třecí plocha. Mým cílem nejsou nesmyslné boje, nadávání a vzájemné urážení, zajímá mě, jestli je v tomto ohledu možné dojít ke smíru. Nikoliv ke shodě, ta není možná a byla by nesmyslná. ...a ano, jsem žena a problematika porodů a etické otázky, vyskytující se okolo mě zajímají. Bylo by zvláštní, pokud by ti to připadalo divné. |
Lucie, v 8. měsíci |
| • |
1.3.2009 23:42:48
Heleno, moc krásně napsáno, s pokorou k životu.. klobouk dolů, něco si z vašeho postoje vezmu při výběru porodnice.
|
ccccc |
| • |
1.3.2009 23:39:12
ccccccc
|
MarkétaP + 4 dcerky |
|
|
1.3.2009 23:23:00
No, Singero, možná je to důvod, proč Grainne tohle téma zajímá.
A ty by sis možná mohla konečně vybrat jen jeden nick ;) |
Singera |
| • |
1.3.2009 23:12:49
Tak si myslím Graine, že to dost přeháníš. Popisuješ pořád tu svoji nespokojenost s nemocnicí, s doktory...Taky si myslím, že některé pisatelky tady šíří nepravdivé a jimi přibarvené stories.
Žádná z mých kamarádek nebyla z porodnice tak rozhořčená jako ty. Pokud porod probíhal bez velkých komplikací, probíhal vždy i s manželem, u všech kámošek. Tak si zajistěte porodní bábu a rodťe doma, když Vám porodnice a doktoři v nich nejsou vhod. Stejně si myslím, že ty pisatelky, co pořád kritizují, jsou věčně se vším nespokojení a nikdo se jim nezavděčí. Ať už to jsou doktoři v nemocnici, učitelé ve školách, prodavačky v obchodech... Ano, i mne se může stát, že s nějakého doktora budu mít divný pocit, úplně nebude moje - krevní skupina, ale přece nebudu nadávat na všechny doktory. To už bych fakt musela být hodně divná. Tady někdo psal, že mu doktoři jen zmrvili zdraví a začal jmenovat: gynekolog, imunoilog, alergolok...atd atd. Dotyčná je asi nějaký hypochondr nebo by potřebovala psychiatra. A že v nemocnici by ji manžel nemahl dát napít? Blbost. Ale pokud se tak bude pořád chovat: já jsem ta chudinka, které všichni (obzvlášt doktoři) ubližují... no tak ať se léčí bylinkama, atˇchodí sbírat při úplňku... A ty taky. Nějaká dotyčná ti napíše, že pporodila doma mrtvé dítě a tys jí hned napsala, že si ho porodila mrtvé taky v nemocnici. Divné. Že hned taky. |
Rybářský denČeské Budějovice
Povídání o bylinkáchChrudim
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Vítání sv. MartinaBlansko
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město Další akce nalezte zde
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.