| Grainne | 
|   | 1.3.2009 22:12:34 kili, problém nemusí být nutně vnímám jako vyhrocení na ostří nože, či nožů.  Myslím, že téma jsme vyčerpali, pokud tedy nemáte nějakou další připomínku, díky. | 
| kili | 
| • | 1.3.2009 22:05:14 - zrovna nevím, jestli jsem zvolil správné slovo, pojem problém může být vnímán různě, pokud by šlo o projevenou nespokojenost pacienta, ta je řešena dle daného standardu, konkretní se řeší konkretně, anonymní připomínky, která získáváme z dotazníků spokojenosti, jsou vyhodnocovány čtvrtletně, jiné problémy mne zrovna nenapadají - ISO i akreditace se do péče promítají významně | 
| Grainne | 
|   | 1.3.2009 21:38:53 Dobře, jakým způsobem řešíte vyskytující se problémy? Jestli můžete odpovědět - jsou to problémy s komunikací, problémy ohledně poskytnuté péče? Samozřejmě nepředpokládám popis konkrétní. Představu mám, ale nemám tolik osobních zkušeností, abych mohla posoudit osobně, zda a na kolik se promítá do samotné péče, tím nechci říct, že nemá význam, prostě nemohu posoudit. | 
| kili | 
| • | 1.3.2009 21:07:01 - netvrdím, že se u nás nevyskytují problémy - ve věci spokojenosti pacientů se starám výhradně o spokojenost s péčí, kterou poskytuji a garantuji a která s touto péčí behzprostředně souvisí, o spokojenosti jinde nemám tušení a ani mne nezajímá - posoudit v obecné rovině může každý, pokud má představu, co obnáší akreditace SAK, certifikát ISO a akreditace MZd | 
| Grainne | 
|   | 1.3.2009 20:50:57 kili, ty poslední odstavce už byly vedeny v teoretické rovině. Snažím se dobrat toho, kde je problém, který se tu odráží v diskusích. Vy tvrdíte, že u vás se takové problémy nevyskytují. Nemůžu to posoudit, takže v tomto ohledu mě zajímá váš názor obecně. Předpokládám, že máte širší rozhled v tomto ohledu, než jen v otázkách jednoho konkrétního oddělení. Nemíním tím, že byste musel vědět o nějaké konkrétní hádce, nebo o konkrétním nedorozumění. | 
| kili | 
| • | 1.3.2009 20:42:46 - trefila jste se dobře, reagoval jsem vzdor danému určení, protože jste zmínila věc související a já jsem z nabyl dojmu, že jste nepochopila, co jsem Vám k ní psal  - bezpečná péče se týká i věcí, které zmiňujete - nevím, co chápat pod pojem klient a nemyslím si, že by někdo nerespektoval domluvu s pacientem, pokud její plnění není znemožněno patřičnými okolnostmi - nevím o žádných hádkách | 
| ccc | 
| • | 1.3.2009 20:42:27 xcccccccccccv | 
| Grainne | 
|   | 1.3.2009 20:29:11 kili, ten příspěvek byl určen Libikovi, míním ten s "inkriminovaným pohlavkem" a bylo to jen takové odlehčení. Možná jsem se netrefila do vlákna, což se mi tu a tam stává. Jste tedy názoru, že provést vyšetření na břiše matky nelze s potřebným efektem. Dobře. Co míníte otázkou bezpečnosti? Nevím, zda fakt, že by mohlo dojít např. k pádu na zem, nebo to, že toto nelze provést tak, aby pediatr mohl zaručit správnost vyšetření? Nechme tedy ten příspěvek ladem, ale stále mě zajímá, zda je dostatečně předcházeno právě tomu, aby nelékařský personál nerespektoval domluvu klienta, nebo pacienta s ošetřujícím lékařem? Jedná se např. o to, kdy je možné s lékařem domluvit určitý postup, včetně toho, že dítě nebude odneseno, poté sestra se pokusí dítě odnést s odůvodněním, že tak se to dělá (nevrdím, že u vás) a dojde k hádce a pocitu poškození. | 
| kili | 
| • | 1.3.2009 20:04:57 - nevím nadvakrát, co míníte tím výchovným pohlavkem, pokud jsem já k tomu cosi napsal, pak šlo o to slůvko "prohlásit", samotný pojem fysiologický novorozenec je patřičný, žádné prohlášení o tom se nevydává - vypořádat se i s vyšetření novorozence, uloženého na břichu matky, se možná někdy umí, ale jednak takto nelze toho novorozence vyšetřit patřičně, jednak nevím, jak je při tom zajištěno bezpečí. Nález, odpovídající fysiologickému stavu, nelze získat jinak, než z patřičného vyšetření. - dohledávat ani nemusíte, já stejně nemohu k tomu konkretnímu příspěvku sdělit nic, vše jsem napsal jeho pisatelce v reakci na její příspěvek a nemínil jsem tím nic více, než jsem napsal (jak mi bylo podsouváno těmi, kteří předjímají nepatřičně) | 
| Grainne | 
|   | 1.3.2009 19:33:11 kili, nedohledám, bohužel, tolik trpělivosti a času nemám. | 
 Rybářský denČeské Budějovice
Rybářský denČeské Budějovice   Povídání o bylinkáchChrudim
Povídání o bylinkáchChrudim   Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou
Tvořivá hra pro nejmenšíŽďár nad Sázavou   Vítání sv. MartinaBlansko
Vítání sv. MartinaBlansko   Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město
Autismus – Porozumění je začátekPlzeň-město  Další akce nalezte zde
 Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997
Bramborová roláda s masem/Simča, dcery *1988 a 1997 Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997
Košíčky Mon Cheri/Simča, dcery *1988 a 1997 Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997
Čokoládový krém/Simča, dcery *1988 a 1997 Churros/Simča, dcery *1988 a 1997
Churros/Simča, dcery *1988 a 1997 Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997
Banánové omeletky/Simča, dcery *1988 a 1997 Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997
Brusinkový punč/Simča, dcery *1988 a 1997 Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/
Pedrocotta (smetanový dezert s želé Pedro)/ Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997
Citronový gel a krém (Lemon curd)/Simča, dcery *1988 a 1997 Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997
Tvarohový chesecake/Simča, dcery *1988 a 1997 Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997
Dýňoví šneci/Simča, dcery *1988 a 1997Další recepty nalezte zde
(C) 1999-2025 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.